HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2024 Cuma Saat: 15:48

Şenlikoğlu; “En Yüce Hizmet; Milletimize Yapılan Hizmettir”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2019 yılında verdiği sözlerden birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Şenlikoğlu; “En Yüce Hizmet; Milletimize Yapılan Hizmettir”

2019 Mahalli Seçimlerinde Giresun halkına Dal-Çık Projesi sözü veren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’in katılımıyla gerçekleşen temel atma töreninin mutluluğunu sosyal medyadan paylaştı.

 

Bu proje için yıllardır yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Şenlikoğlu; “En yüce hizmet; milletimize yapılan hizmettir. Bu anlayışla 2019’da yola çıkarken hemşehrilerimize ve güzel şehrimize söz verdiğimiz bir muhteşem bir eseri daha hayata geçiriyoruz. Bugün şehir merkezi karayolu geçişi Dal-Çık Projemizin temelini atarak, başlıyor olmanın büyük sevinci ve gururu içerisindeyim. Yıllardır bu projemiz için tüm ekibimizle gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Başkent Ankara’da günlerce, aylarca tüm teknik altyapılarını hazırladığımız projemiz için Genel Müdürlüklerimizden, Bakanlıklarımıza kadar yoğun temas halinde olduk. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize ve bizlere olan desteği çok önemliydi. Şimdi ise ‘Bismillah’ dedik, sözümüzü yerine getiriyoruz. Bu projemize destek veren, ‘yapılmaz, olmaz’ diyen kim varsa da hepsi baş tacımızdır. Bizim, azim ve çabamız projemizin hayata geçmesinden asla öte olmadı. Çünkü bu işin ayrısı, gayrısı yok” dedi.

 

Projenin her aşamasında kendisine destek olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu, şöyle devam etti; “Bugün de yarın da, Giresun’umuz için her ne yapacaksak, hangi mücadeleyi vereceksek yine hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Allah’ın izniyle şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet yolundan asla dönmeyeceğiz. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan nezdinde bu anlamlı günde aramızda olan, desteklerini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’a, Karayolları Genel Müdürümüz Ahmet Gülşen’e, Milletvekillerimize, Valimize, İl Başkanımıza, Belediyemiz proje ekiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler