HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:15

"CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE HEPİMİZİN"

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin parolasıyla hafta sonu sahada ki performansıyla yine göz doldurdu.
"CUMHUR BİZİM, TÜRKİYE HEPİMİZİN"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin seçimler için verdiği arada memleketi Ordu’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin parolasıyla hafta sonu sahada ki performansıyla yine göz doldurdu.

Milletvekili Naci Şanlıtürk, programlarının ilk etabında Cumhur İttifakı paydaşları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, MHP İl Başkanı Mehmet Özçelik, İl Kadın Kolları Başkanı İrem Gürsoy Yıldız, Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, Ak Parti Altınordu İlçe Başkanı Avni Özel ile birlikte, Ramada Plaza Otelde Muhtarlarla bir araya geldi.

MELET VADİSİNE SANAYİ SİTESİ

Muhtarlar toplantısının da konuşma yapan Milletvekili Şanlıtürk, birinci organize Sanayi ile ikinci organize sanayi arasında kalan Melet vadisinde ki alanın tamamının küçük Sanayi Sitesi yapmak için sanayi alanı olarak 1 ÷ 5 binlik planlama planda planlanması gerektiğini söyledi. 

Altınordu’da küçük esnafın iş yeri açabileceği sanayi alanlarının olmadığını belirten Şanlıtürk, “Melet Vadisi üretim vadisi adı altında planlayabilirsiniz. Ayrıca Karadeniz Akdeniz yolundan Çatalkaya viyadüğünün olduğu yere yapılacak bir kavşak Melet vadisine yapılacak yol üzerinden hem ikinci organize sanayinin getireceği trafik yükünden hem de Karadeniz Akdeniz yolunun trafik yükünü Melet vadisine atıp çevre yolunun Karapınar kavşağından bağlantı yapılabilir” dedi.

TEKNİK EKİPLER ÇALIŞMA YAPACAK

Şanlıtürk, konuşmasının devamında; “Hem Büyükşehir belediye başkanı hem de Altınordu belediye başkanı konuya sıcak bakıyor Büyükşehir belediyesinin teknik ekipleri bu manada çalışmasını yapacak. İnşallah en kısa sürede bu proje hayata geçirilir” diye konuştu.

Samimi bir ortamda geçen toplantıda Milletvekili Şanlıtürk, OBB Başkanı Güler ve Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, muhtarların taleplerine ve beklentilerine kulak vererek çözüm noktasında birlikte hareket edeceklerinin sözünü verdiler.

“ONLAR SÖYLEDİ, BİZ DİNLEDİK. BİZ ANLATTIK ONLAR DİNLEDİ”

Toplantının değerlendirmesini yapan Şanlıtürk; “Altınordu ilçemizin Karşıyaka, Hatipli, Nizamettin, Yenimahalle, Selimiye, Bucak, Akyazı ve Bucak mahallemizin muhtarları ve hemşehrilerimizle buluşarak hasbihal ettik. 

Onlar söyledi, biz dinledik. Biz anlattık, onlar dinledi. İstişare kültürümüzden asla taviz vermeden bu şehri birlik ve beraberlik içinde büyütmeye hep birlikte söz verdik” dedi. 

İSMET PAŞA’DA YOĞUN İLGİ

Toplantının ardından sahaya inen Milletvekili Şanlıtürk’ün ilk adresi İsmet Paşa Mahallesi oldu. Cumhur İttifakı paydaşları Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve beraberinde ki heyetle İsmet Paşa Mahallesinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Şanlıtürk, Ordu’nun kalbi konumundaki Altınordu ilçesinin İsmet Paşa Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile buluşarak hemhal oldu. 

Milletvekili Şanlıtürk, ziyaretleri esnasında; “Alın terinin hiçbir şekilde karşılığı olmayan tüm esnaflarımıza hayırlı ve bol rızık temenni ediyoruz.

Hemşehrilerimizden, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere, Cumhur İttifakımız tarafından 19 ilçemizde aday gösterilen tüm başkan adaylarımıza destek istedik” diye konuştu. 

ÇAMAŞLILARLA HASRET GİDERDİ

İsmet Paşa Mahallesinin ardından rotayı Çamaş İlçesine çeviren Milletvekili Şanlıtürk, burada da hız kesmedi. Coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Şanlıtürk, Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, İl Başkan Yardımcısı Erol Güreşçi, İl Sekreteri Doğukan Ak, Fatsa Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hacı Yelkuvancı, Ak Parti Çamaş İlçe Başkanı Bilal Şen ile birlikte, Çamaş İlçe Başkanlığında dava arkadaşlarıyla buluşarak hasret giderdi.

MAHMUT AYPARÇASI’NA TAM DESTEK

Çamaş’ta da meydanlara inerek esnafları da gezen Milletvekili Şanlıtürk beraberindeki cumhur ittifakı belediye başkanı Mahmut Ay parçası için 31 Mart seçimleri için destek istedi ve Cumhur İttifakı olarak il ilçe belediye başkanlarının yanında olduklarını söyledi.

“ÇAMAŞ’TA HER TÜRLÜ HİZMETİN YANINDAYIZ”

Şanlıtürk, burada; “Hem Büyükşehir hem Cumhur İttifakının milletvekilleri olarak Çamaş’ı yapılacak her türlü hizmetin yanında olacağız. Desteklerimiz belediye başkanlarımızla birliktedir. 

Bizim için aslolan cumhur ittifakının birlikteliğidir. Cumhur ittifakı Türkiye’nin gözbebeğidir. Cumhur bizim, Türkiye hepimizin. Ordu bizim Türkiye hepimizin” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : CUMHUR, BİZİM, TÜRKİYE, HEPİMİZİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler