HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Mart 2024 Cumartesi Saat: 14:40

"AKKUŞ'A EN FAZLA HİZMETİ BİZ YAPTIK"

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, sahada ayak basmadık yer bırakmıyor.
"AKKUŞ'A EN FAZLA HİZMETİ BİZ YAPTIK"

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, dur durak bilmeyen programına Altınordu ve Akkuş'ta devam etti. Dün Altınordu ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Yılmaz, akşam ise halı sahada gençlerle buluştu. Sportmen kişiliği ile bilinen Yılmaz'ın yoğun temposu, takdir topladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, sahada ayak basmadık yer bırakmıyor. 

Dün, Altınordu ilçesinde gün boyu esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, akşam ise gençlerle halı saha maçı yaptı. 

Sabahın erken saatlerinde Akkuş'a geçen Yılmaz'ın esnaf ziyaretleri mitinge dönüştü. Akkuş meydanına toplanan vatandaşlar Yılmaz'a sevgi gösterilerinde bulundu.

AKKUŞ'A EN FAZLA HİZMETİ BİZ YAPTIK

Yılmaz burada yaptığı konuşmada, "Akkuş'a en fazla hizmeti biz yaptık. Akkuş meydanı, binaların çevre düzenlemelerini,  Akkuş'un modern içme suyu arıtma tesisini, asfaltlarını, altyapısını, Salman'ın yollarını biz asfalta kavuşturduk. Hilmi Güler Akkuş'a şunu yaptı diyebilecek birisi var mı? Yok!  552 proje açıkladı.  Vatandaşa kaz dağıttı, ördek dağıttı, cücük dağıttı, Pekin ördeği dağıttı. Dört ay sonra dağıttıkları ördekleri, kazlar kayboldu. Ortada ne kaz var, ne cücük var. Proje böyle mi olur?" dedi.

AKKUŞ'UN SORUNLARINI YİNE BİZ ÇÖZECEĞİZ

Yılmaz, "Her gün farklı ilçelerde mahalle mahalle, sokak sokak esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz. Ordu'nun her köşesini karış karış dolaşıyor, hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz, çözüm üretiyoruz. 31 Mart'tan sonra Akkuş'un sorunlarını yine biz çözeceğiz" diye konuştu.

ENVER YILMAZ'DAN AKKUŞ'A TEŞEKKÜR

Akkuş ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, "Akkuş'ta hemşehrilerimizle çok güzel bir gün geçirdik. Yoğun ilgi ve sevgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ordu'ya hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : "AKKUŞ'A, EN, FAZLA, HİZMETİ, BİZ, YAPTIK"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler