HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 15:20

ENVER YILMAZ, SIKILMADIK EL, DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu.
ENVER YILMAZ, SIKILMADIK EL, DOKUNMADIK GÖNÜL BIRAKMIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. İşyerlerini tek tek ziyaret eden Yılmaz'a vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, sahada adım atmadık yer bırakmıyor. Her gün farklı bir ilçede, vatandaşlarla buluşan Yılmaz, sabahın erken saatlerinde Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi Esnafı ile bir araya geldi.

SANAYİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Yılmaz, sanayi esnafı ile yaptığı sohbetlerde, sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Yılmaz'a sanayi sitesi esnafının yoğun ilgi ve sevgisi dikkat çekti.

FATSA'NIN EKSİKLİKLERİNİ GİDERECEĞİZ

Yılmaz, 31 Mart'tan sonra kaldığı yerden devam edeceğini ve Fatsa'nın eksikliklerini gidereceğini söyledi.  Yılmaz yaptığı açıklamada, "Güne, Fatsa Büyük Sanayi Sitesi esnaflarımızla birlikte başladık. Bizim sözümüz nettir, geçmişimiz şahittir! Alnının teriyle üreten, bileğinin hakkıyla kazanan esnaflarımızı unutanlardan hiç olmadık.  

Milletvekilliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemlerimizde, seçimden seçime değil, her zaman onların yanında olduk. Kiminle konuştuysak, 5 yıl boyunca kendilerini unutanlara gerekli cevabı vermek için ilk sandığı beklediklerini söyledi. 

Hiç merak etmeyin! 

31 Mart sonrası, eski günlerdeki gibi el ele, kol kola çalışmaya, sorunları birlikte çözmeye kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.




Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ, SIKILMADIK, EL, DOKUNMADIK, GÖNÜL, BIRAKMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler