HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 17:35

Başkan Bulut Gürsoy'dan Zamlara Tepki!

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, son dönemde uygulanan zamların özellikle asgari ücretli vatandaşlar üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.
Başkan Bulut Gürsoy'dan Zamlara Tepki!

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, son dönemde uygulanan zamların özellikle asgari ücretli vatandaşlar üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti. Ordu'da toplu taşımaya yapılan zamların vatandaşın bütçesini daha da zorladığını vurgulayan Gürsoy, maaş artışlarının zamlarla eridiğini ve vatandaşların alım gücünün giderek azaldığını belirtti.

Gürsoy, yaptığı açıklamada, "Özellikle asgari ücretliler, birçok kalemde uygulanan zamlar nedeniyle maaşlarındaki artışı hissedemeyecekler. Ordu'da toplu taşımaya gelen zamlar da vatandaşımızın belini bükmüştür. Maaşlara yapılan artışlar, zamlarla geri alınıyor. Bu insanları düşünen yok mu?" ifadelerini kullandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin zamları sübvanse etme kapasitesine sahip olduğunu savunan Gürsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Güler'e çağrıda bulundu. Gürsoy, "Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu zamları sübvanse edebilir. Başkan Güler, seçim araçlarının yakıtını kamudan karşılamayı tercih edeceğine, vatandaşın ihtiyacının karşılanması için de aynı yolu denemeli. Yapılan zamların geri çekilmesini talep ediyoruz," dedi.

CHP Altınordu İlçe Başkanı, alım gücünün her geçen gün daha da düştüğü bir ortamda zam haberlerinin tabloyu daha da karamsarlaştırdığını söyledi. Gürsoy, "Vatandaşın cüzdanına göz dikenleri kamuoyunun vicdanına havale ediyorum," diyerek, uygulanan zamların halkın yaşam koşullarını olumsuz etkilediğine dikkat çekti.




Anahtar Kelimeler : Başkan, Bulut, Gürsoydan, Zamlara, Tepki!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler