HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 15:35

ESNAF ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz bugün Korgan ilçesine seçim çalışmaları için ziyaret gerçekleştirdi.
ESNAF ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz bugün Korgan ilçesine seçim çalışmaları için ziyaret gerçekleştirdi. Korgan ilçe girişinde metrelerce araç konvoyu ile karşılanan Enver Yılmaz, Korgan ilçe merkezinde ise vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı.

Korgan’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Enver Yılmaz, vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. 

Daha sonra Korgan’da miting yapan Enver Yılmaz’ı dinlemeye gelen binlerce vatandaş İlçe Meydanında adım atılacak yer bırakmadı. Yılmaz, ilçe meydanında tarihe geçecek bir miting gerçekleştirdi.

“KORGAN HİZMETE SUSAMIŞ BİR İLÇEYDİ”

Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen mitingde konuşan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yapılan hizmetleri hatırlatarak, "Korgan, benim için özel bir yer. Bu güzel insanların bulunduğu yere geldiğimde hep bir heyecan duyuyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimde, Korgan gerçekten de hizmete susamış bir ilçeydi. Ancak, bizim dönemimizde birçok hizmeti hayata geçirdik. Yolların asfaltından, alt yapı çalışmalarına kadar birçok alanda Korgan'a hizmet ettik" şeklinde konuştu.

“31 MART TARİHİNDE SANDIKLARI PATLATMAK İÇİN BURAYA GELDİK”

Enver Yılmaz verilen sözlerin tutulmadığının altını çizerek, “Zira 18 Eylül 2018 de ayrılmak durumunda kaldık. Onun sebeplerle çok iyi biliyorsunuz. Oralara girmeye gerek yok. Burada AK Parti'nin kalesi olan bir ilçeden Korgan’dan sizin marifetinizle sizlere sesleniyorum. Bu ayrılma iradesi benim keyfi kenarıma göre olmuş bir irade değil. Sizin de bildiğiniz birileri 5 mega proje açıklayıp hiçbirisini yapamayan birileri 552 proje açıklayıp 4’te 1’ni bile yapamayan birileri bize dedi ki ‘Ya o ya ben’  Biz de, "Ya o ya ben" karşılığında ya bulunduğumuz yerdeki mücadelemizi devam ettirecektik ya da kırılma olacaktı. Buna mahal vermemek için bize kapılarını açan İYİ Parti'nin altında 31 mart tarihinde sandıkları patlatmak için buraya geldik” dedi.

“VATANDAŞ NE İSTER MEMLEKETİNE HİZMET İSTER”

Enver Yılmaz vatandaşların sadece memleketlerinin temel ihtiyaçlarının karşılanmasını istediklerini vurgulayarak, “Bugün benim 20. günüm. Sabah namazla birlikte başlıyorum. Gece yarılarına kadar hemşehrilerimiz ile görüşüyoruz. Şu meydandaki kardeşlerimizin yarısını sima olarak,  üçte birini de ismen tanıyacak mahiyetteyim. Korgan’ın bütün mahallelerine gelmiş olan bir kardeşiniz olarak söylüyorum, Sait Abi önce tek tek mahallelerimiz saydı. O mahalledeki ihtiyaç nedir biliyorum. Sizin belediyeden istediğiniz iki tane şey var. Birinci derecede ne istiyorsunuz? İstanbul'dan geldik, Ordu'ya geldik, Fatsa'ya geldik. Korgan’a geldik. Korgan’dan ben Tepealan’a, Korgan’dan ben Koççuvaz’a, gitmek istediğim zaman yolumu yapın diyorsunuz. Birinci derecede ne istiyorsunuz yol istiyorsunuz. Korgan’ın nüfusu şu anda 30 bin yazın 100 bin oluyor. İstanbul’daki, Almanya'daki vatandaşımız Temmuz ayında bir geliyor. Bir bakıyorsunuz Çayırkent’te su yok, Çiftlikte su yok, Çamlı’da su yok Korgan'da su yok. İkinci istediğiniz de belediyede suyumuzu akıtın. Bunları çözecek irade bizde var. 31 Mart'ta bize destek verdiğiniz takdirde tüm sorunlarınızı çözeceğiz."




Anahtar Kelimeler : ESNAF, ZİYARETİ, MİTİNGE, DÖNÜŞTÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler