HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 17:01

YENER KAYA'DAN ŞANLITÜRK'E ZİYARET

Milletvekili Şanlıtürk, TBMM'deki yoğun çalışma temposuna rağmen Ordu'daki yerel yöneticilerle bir araya gelerek ilçelerin sorunlarına çözüm arayışını sürdürüyor.
YENER KAYA'DAN ŞANLITÜRK'E ZİYARET

Milletvekili Şanlıtürk, TBMM'deki yoğun çalışma temposuna rağmen Ordu'daki yerel yöneticilerle bir araya gelerek ilçelerin sorunlarına çözüm arayışını sürdürüyor. Ankara-Ordu arasında köprü görevi üstlenen Şanlıtürk, bu kez Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya tarafından ziyaret edildi.

Başkan Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk'ü TBMM'de ziyaret ederek ilçede planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretin ardından Başkan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hemşehrimiz Av. Ersin Köroğlu ile birlikte MHP Ordu Milletvekilimiz Sayın Naci Şanlıtürk'ü ziyaret ederek, Cumhur İttifakı ortağımızla ilçemizde gerçekleştirdiğimiz ve gelecekte planladığımız projeleri bir araya gelerek değerlendirdik. Bizlere desteklerini esirgemeyen vekilimize sonsuz teşekkürler." ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : YENER, KAYA'DAN, ŞANLITÜRK'E, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler