HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 09:03

Enginyurt, ’’Sesiniz neden çıkmıyor’

DP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt, Hüda-Par milletvekili Serkan Ramanlı’ya tepki göstererek; “Bizim soyumuzla niye uğraşıyorsunuz” dedi..
Enginyurt, ’’Sesiniz neden çıkmıyor’

Enginyurt, ’’Sesiniz neden çıkmıyor’’

DP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt, Hüda-Par milletvekili Serkan Ramanlı’ya tepki göstererek; “Bizim soyumuzla niye uğraşıyorsunuz” dedi..

 Hüda-Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı: geçtiğimiz günlerde “Şeyh Said, bu meclise gelmiş bütün milletvekillerinin soyundan daha değerli” diye konuşmuştu.

Bunun üzerine hemşehrimiz  Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, tepki gösterdi.

Enginyurt, “Son zamanlarda kendine hoca diyenler başta olmak üzere sürekli bir Atatürk düşmanlığı yapılıyor. Daha bugün büyük baş bir sözde din adamı yine Mustafa Kemal Atatürk’ün heykelleri üzerinden hakaret yağdırıyor. Putlara tapıyorsunuz diye hakaretler ediyor. Bu aciz insanların işidir. Allah Resulü ölülerinizi rahmetle anınız diyor ama ısrarla birileri Mustafa Kemal Atatürk’e hakarete devam ediyor. Ne oluyor neticesinde?’’ dedi.

“Göreve davet ediyorum”

‘’Sedef Kabaş bir atasözü söyledi diye 45 gün hapis yatıyor.’’ diyen Cemal Enginyurt, ‘’ Mustafa Kemal Atatürk’e en ağır sözleri söyleyen Erzurum’daki dönerci verem hastası diye ertesi gün serbest bırakılıyor. Bu toplumdaki kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi her geçen gün daha da kemikleştiriyor, saflaştırıyor. Bunu durdurması gereken iktidar ve bunu durdurması gereken 18 Mart’ta, 23 Nisan’da, 19 Mayıs’ta, 30 Ağustos’ta, 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ü anmayan, hatırlamayan diyanettir. Diyaneti görevine davet ediyorum. ‘’ yorumunu yaptı

“Soydan ne istiyorsunuz”

Enginyurt, ‘’Ayrıca Hüda-Par milletvekili Serkan Ramanlı diye birisi diyor ki; Seyit Şeyh Said peygamber soyundandır. Şeyh Said’e hain diyenler şunu bilsin ki, Şeyh Said asaletinin zekâtını verse bütün milletvekillerine ömür boyu yeter diyor.

Peygamber soyundan veya başka soydan hiç kimsenin soyuyla sopuyla problemimiz olmadı, olmayacak.’’ diye konuştu.

Enginyurt, konuşmasın bu bölümünde,  “Birisi bir şekilde bir diğerine hakaret edip birini meth edeceğim derken, bu milletvekillerinin soyundan ne istiyor? Bu nasıl gündeme geliyor ve nasıl sesiniz çıkmıyor? Benim soyum Türk’tür. Ama soy değildir insanı cani yapan, katil yapan. Eğer peygamber soyundan gelmek katil olmaya engel olsaydı, Yezid, Hazreti Hüseyin’i katletmezdi.’’ dedi.

“Sesiniz neden çıkmıyor”

Cemal Enginyurt sözlerini şöyle tamamladı.

‘’Bu arkadaşa tek sözünüz olmuyor ama başka zaman geldiğinde dini, diyaneti kimseyi bırakmıyorsunuz. Tekrar söylüyorum, hiç kimsenin soyuyla problemimiz yok, olmadı olmayacak. Sayın Bahçeli, Erzurum Hınıslı Said haindir dedi. Ona sahip çıkan da haindir dedi. Niye sesiniz çıkmıyor? Niye bir şey demediniz? Serkan Ramanlı’ya, Abdurrahim Fırat'a o zaman siz cevap verin Şeyh Said hain mi, kahraman mı? AK Partililer olarak siz cevaplayın. Bizim soyumuzda niye uğraşıyorsunuz? Bizim soyumuza niye hakaret ediyorsunuz? Ölmüş milletvekillerinin soyuna niye hakaret ediyorsunuz?

Eski Türkiye, yeni Türkiye diyerek bu ülkeyi de bölmeye çalışıyorsunuz. Şunu iyi bilin ki soyumuzdan mutluyuz. Türk soyundanız. Ne eski Türkiye var, ne yeni Türkiye var. Sarı saçlı, mavi gözlü, dev adam Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük Türkiye’si var.”




Anahtar Kelimeler : Enginyurt, ’’Sesiniz, neden, çıkmıyor’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler