HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 22:30

ŞANLITÜRK ;" TEKNOLOJİ YENİLEME TEŞVİĞİ"

Ordu MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk TBMM'de söz aldığı kürsü'de Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bağlı kuruluşlar hakkında açıklamalarda bulundu.
ŞANLITÜRK ;" TEKNOLOJİ YENİLEME TEŞVİĞİ"

Ordu Milliyetci Hareket Partisi Milletvekili Naci Şanlıtürk Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda ''Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu 2024 yılı Bütçesi'' Üzerine;


SİGORTA SEKTÖRÜNDE BÜYÜK AÇIK GİDERİLDİ


Gelişen Dünya ve Ülke ekonomik yapı içerisinde ki gayrisafi milli hasıla payını sektör olarak arttırabilirsek Ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlanacaktır. Bankacılık,finans,sanayi,üretim ,ihracat ve ekonomik gelişim çizgisi hükümetin teşvikleri ile arttırılmıştır. Sigorta sektöründe 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile sigortacılık ve özel emeklilik denetleme kurulu kurulmuş ve sigorta sektöründe büyük bir açık ve ihtiyaç giderilmiştir.


GELİR KORUMA SİGORTASI


Tarım'da çiftcilerimizi verim düşüşlerinin yanı sıra fiyat dalgalanmalarından doğan zararlara karşı koruyacak, devlet destekli Gelir Koruma Sigortası 2023-2024 üretim döneminden itibaren ülke çapında hayata geçirilecek olması sevindiridir.


TEKNOLOJİ YENİLEME TEŞVİĞİ


İçinde bulunduğumuz Teknolojik çağın gereği sigorta sektörü bilgi işlem ve dijitalleşme sürecindedir. Bu neden ile sigorta acentelerine Teknolojik yenileme teşviki verilmelidir ve KDV muafiyetleri gereği KDV'siz ürün satın almalarının önü açılmalıdır.


MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, ;, TEKNOLOJİ, YENİLEME, TEŞVİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler