HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 14:50

İTTİFAK ORTAKLARI TOPLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik’e makamında ziyarette bulundu.
İTTİFAK ORTAKLARI TOPLANDI

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler ve Ordu adına gerçekleştirilecek projeler üzerine istişarede bulunan ikiliye AK Parti Ordu il Başkanı Selman Altaş’da eşlik etti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ziyarete ilişkin; “Siyaseti; mazluma muhafız, zalime muarız, millete hizmet diye tarif eden Cumhur İttifakı olarak Ordu’da biriz, beraberiz ve birlikteyiz.

AK Parti Ordu il Başkanımız Selman Altaş kardeşim ile beraber işte, dilde ve fikirde birlik olduğumuz Cumhur İttifakımızın yol ve kader arkadaşı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ordu İl Başkanı muhterem kardeşim Mehmet Özçelik’e nezaket ziyaretinde bulunduk.

Şehrimiz ve hemşehrilerimize yaraşır projelerimizi müzakere ettik.

Kaşgarlı Mahmud’un da ifade ettiği gibi “Dil ile düğümlenen diş ile çözülmez” şiarıyla şehrimize sahip çıkmaya söz verdik. Allah birliğimizi daim eylesin. Fitne ve fesada fırsat vermesin.

Muhterem başkanımıza nazik misafirperverliğinden ötürü tekrar teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” İfadelerine yer verdi




Anahtar Kelimeler : İTTİFAK, ORTAKLARI, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler