HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Aralık 2023 Pazar Saat: 14:19

“21. yy’da su sorunu yaşatmak görev suçudur.”

Aday adaylık süresini Gürgentepe ilçesinin sorunlarını yerinde görmek için çalışmalarını sürdüren CHP’den Gürgentepe Belediye Başkanlığına aday adayı olan Eğitimci Cemil Coşkun bu kez de Bahtiyarlar’ın su sorununa dikkat çekt
“21. yy’da su sorunu yaşatmak görev suçudur.”

Belediye Başkanı Aday adayı Cemil Coşkun’dan sert tepki: “21. yy’da su sorunu yaşatmak görev suçudur.”

Aday adaylık süresini Gürgentepe ilçesinin sorunlarını yerinde görmek için çalışmalarını sürdüren CHP’den Gürgentepe Belediye Başkanlığına aday adayı olan Eğitimci Cemil Coşkun bu kez de  Bahtiyarlar’ın su sorununa dikkat çekti.

Demokratik, şeffaf belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini vurgulayan CHP’den Gürgentepe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi. Adaylıklar netleşmeden zamanı iyi değerlendirmek istediğini ve mahalle gezileri yaptığını belirten Coşkun, “Mahalle gezilerini sürdürüyorum. Bahtiyarlar’da yaptığım görüşmelerde halkın en büyük sorununun su olduğunu öğrendim. Yazıktır, ayıptır.  Bu nasıl bir belediyecilik anlayışıdır ki, bir mahalle halkı ki bir mahalle halkı kirli suya mahkum edilmiş ve belediye başkanı makamında rahatça oturabiliyor. Yazıktır, ayıptır. Hatta görev suçudur.” dedi.

Halk ölüme mahkum edilmiş

Halk buluşmasında halkın dert küpü olduğunu gördüğünü vurgulayan Coşkun, “Halkla görüşmemizde beyaz gömleğimi göstererek, bizler beyaza hasret kaldık diyorlar. Kirli sular nedeniyle çamaşırlarını da istedikleri gibi temiz tutamadıklarını belirttiler. Mahalle halkımızın sağlığını tehdit eden su problemi yıllardır devam ediyor. Kirli su, halk sağlığı sorunudur. Halk kirli suları kullanmaya mahkum edilmiş. Yani ölüme mahkum edilmişler. 21. yüzyılda çağ dışı sorunlara insanları mahkum etmek insanlık ayıbıdır. Belediye Başkanı veya adayı olsam da olmasam da bu konunun yakın takipçisi olacağım. Halkımızın sağlığıyla oynamak suçtur. Temiz su temel insan hakkıdır ve bunu belediyelerin öncelik görevlerindendir.” dedi.




Anahtar Kelimeler : “21., yy’da, su, sorunu, yaşatmak, görev, suçudur.”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler