HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Aralık 2023 Cuma Saat: 22:51

ÇAKIR,''HİZMETTE ENGEL YOK''

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin tek resmi aday adayı olan Cihan Çakır gazetelere yapmış olduğu değerlendirmede şuan ki Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'i kendisine rehber edindiğini söyledi.
ÇAKIR,''HİZMETTE ENGEL YOK''

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin tek resmi aday adayı olan Cihan Çakır gazetelere yapmış olduğu değerlendirmede şuan ki Büyükşehir Belediye Başkanı  Mehmet Hilmi Güler'i kendisine rehber edindiğini belirterek "İnşallah bizde kendisi gibi bu millete, devlete bir ömür boyu hizmet ederiz. Hayatımızı bir ömür boyu bu dava uğruna harcarız." dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Çakır yaptığı konuşmada şunları söyledi;

''Yaptıklarımız  Yapacaklarımızın Teminatıdır''

Her Türk ferdi, her yere ve makama layıktır. Biz aday adaylığımızı açıkladığımız zaman hiçbir şey tesadüf, sürpriz değildi. Yılların vermiş olduğu birikimi vatandaşın hizmetine sunabilmek adına atılmış bir adım attık. Bir gün herkes bizim geçmişimize bakacak. Cihan Çakır geçmişte neler yapmış?

Cihan Çakır sözünü tutmuş mu? Hayata pozitif şekilde mi bakmış? Neler yapmış? Hangi işlere girmiş? Kimlere el uzatmış? Önce bunlara ve bunun gibi birçok şeye bakmak lazım. Bizim aynamız geçmişimizdir.

6 tane derneğin başkanlığını yapıyorum.21-22. dönem AK Parti milletvekili ve şuanda da Cumhurbaşkanının engelli politikasını yürüten Beyazay Derneği Genel başkanı Lokman Ayva'nın ben yol arkadaşıyım. Bu konuda da çok gurur duyuyorum. Lokman Ayva ile birçok yerde beraber çalışmalar yaptık. Türkiye'nin 81 ilinde çalışmalarımız oldu.

Bu yapılan çalışmaları, bu kentlerde ki insanların mutluluklarını görünce o zaman Cihan Çakır dedi ki ‘biz bu hizmetleri sadece engellilere değil toplumun her kesimine sunmalıyız’dedik.

‘’'BİZ' Olmalıyız, Beraber Olmalıyız, Birlik Olmalıyız’’

Topluma iş bitiriciliğimizi, vizyonumuzu, paylaşımcılığımızı göstermemiz lazım diye düşündüm. Sn. Lokman Ayva’nın da teşrifleriyle bu yola girdik. İyi de yapmışız. Hem parti hem de halkımız tarafından çok güzel bir teveccüh var. Güneş bile vaktini bekliyorsa doğmak için bizim de doğuş vaktimiz 22 Kasım 2023 tarihi oldu. Ben takım oyunundan yanayım. Bir kişinin her  konu hakkında yorumu, düşüncesi olabilir ama her şeyi uzmanı gibi anlayamaz ve çözemez. Bu yüzden 'BİZ' olmalıyız, BERABER olmalıyız, BİRLİK olmalıyız. Bunu Ordu'muz için  yapacağız.

‘’ Halkın Sesi, Kulağı Ve Gözü Olduk’’

Biz 10 yıldır gazetecilik yapıyoruz zaten halkımız ile iç içeyiz. Belki de şuan da bütün İlçe Belediye Başkanlarından, bütün siyasilerden ve Milletvekillerinden şehrimizin eksikliği hakkında daha çok bilgiye sahibiz. Biz halkın sesi, kulağı ve gözü olduk. Bunu gazetecilerden ve STK'lardan daha iyi bilecek kimse yok. Bizde madem bu şehri ve halkını biliyoruz neden o zaman geride duralım.   Allah bana sağlık, kuvvet verdikten sonra son güne kadar bu hizmetlere de devam edeceğiz çünkü bu bizim kanımız da var. Askerlik yapamadım ama her zaman şunu söyledim 'biz bu memleketin ömür boyu askeriyiz'. Biz makam derdinde değiliz. Biz bugüne kadar yaptığımız hizmetleri daha iyi şekilde geniş kapsamlı  yapabilmek için bu yola çıktık.

‘’Herkese Göre Projelerimiz Var’’

Bugün Ordu fındığın merkezi. Elimizde olan bu gücü bile bir yerlere kaptırmışız. Bunun gibi birçok markamız var bizim. Turizm, sağlık ,sanat,eğitim gibi şeyleri de geliştirmemiz lazım. Benim en büyük hayallerimden biri de şuan da toplumumuzun %15'ine denk gelen bir engelli cemiyeti var. Bu oran nüfus bazında 120 bin kişiyi buluyor. Bu 120 bin kişi ile geriye kalan vatandaşları kaynaştıracak ve Ordu'yu engelsiz bir kent haline getireceğiz. Engelsiz mekânlar, okullar, yollar, binalar yapılmasına öncülük edeceğiz. Engelli veya engelsiz vatandaşlarımız ile güzel bir kent oluşturacağız. Unutmayalım bugün bize lazım olan yarın size de lazım olabilir. Her vatandaş bir engelli adayıdır. Projelerimizin %99'u toplumun tamamını kapsıyor. Yaşımıza, gencimize, kadınlarımıza, çocuklarımıza herkese göre projelerimiz var.

''Hilmi Güler'in Sözü Bizim Sözümüzdür''

Herkes fıtratındakini yansıtır. Biz bu makama geldiğimiz de kendi fıtratımızı  yansıtacağız. Bizim duruşumuzu herkes biliyor. Nasıl bir yönetim gerçekleştirdiğimizi, nasıl bir belediye idare ettiğimizi göstereceğiz. Sn. Hilmi Güler'in yaptıklarını görmezden gelmeyeceğiz. Sn. Hilmi Güler'in verdiği sözleri kaldığı yerden devam ettireceğiz. Hizmetleri ve projelerini kendi vizyonumuzu da ekleyerek tamamlayacağız. Çünkü biz aynı partinin neferiyiz. Biz büyüklerimizden hep bunu gördük, bizden öncekilerin ışıkları ile yola devam edeceğiz.

''Bu Bayrak Nöbetidir''

Bana Sn. Hilmi Güler'in beğenmediğin eksik yanlarımı var da aday adayı oldun? diye soruyorlar. Bunu şöyle cevaplamak  istiyorum. Bir baba zamanı geldiği zaman yerini oğluna bırakıyor mu ? Evet. Bir usta çırağına el veriyor mu? Evet. Hilmi Güler'de bizim bir büyüğümüz, Kendisi gerçekten tecrübe sahibi bir ustamız. Biz ondan çok şey öğrendik. Fakat bu demek değildir ki değişim olmayacak.   Tabi ki kendisine danışacağım ve bilgi alacağım konular olacak. Kendi fikirlerimle, vizyonumla, misyonumla, genç bakışımızla  harmanlayarak  Ordululara hizmete sunacağız.

''Ne Olursa Olsun .Her zaman Hayaliniz Olsun''

Biz bu yola Adil ,Karakterli,Profesyonel yönetim ve pozitif bir belediye anlayışı ile çıktık. Tabuları yıkarak, hizmet için engel tanımıyoruz diyoruz.Ve bazıları hizmet yolunu bitirmiş olabilir ama biz daha yeni başlıyoruz'' dedi.




Anahtar Kelimeler : ÇAKIR, HİZMETTE, ENGEL, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler