HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Kasım 2023 Pazar Saat: 15:22

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI, TEMAYÜL HAKKINDA KONUŞTU

2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için yapılmakta olan AK Parti Ordu İl Başkanlığı Temayül Yoklaması hakkında mevcut Ordu Belediye Başkanları açıklamalarda bulundu.
AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI, TEMAYÜL HAKKINDA KONUŞTU

2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için yapılmakta olan AK Parti Ordu İl Başkanlığı Temayül Yoklaması hakkında mevcut Ordu Belediye Başkanları açıklamalarda bulundu.


Temayül Yoklaması'nda AK Parti Teşkilatı'nın mensubu olan birçok isim yer alırken, Ordu Büyükşehir ve İlçe Başkanları'nın yanı sıra İlçe Başkanlıkları için  bahsi geçen AK Parti Aday Adayları'da mevcut yoklamaya katıldı.


İlçe Belediye Başkanları gerçekleştirilen Temayül hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


İlk olarak Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, Temayül Yoklaması ile ilgili açıklama yapan isim oldu. Başkan Tandoğan, " Temayül Yoklaması iyi geçiyor, tabi ki teşkilat ve teşkilatların mahalli temsilcileride Temayül' de bulunuyor.

Biz teşkilatla beraberiz, belediye başkanı olarak ben, teşkilata ve mahalli temsilcilere önem veriyorum.


Mutlaka mutlat toplantılarına katılıyorum. O yüzden teşkilat ile ilgili bir sorun yok. 

İçimizde yeni arkadaşlarımız da var, onlara kendilerini tanıtma fırsatı da verdik, bu imkanı tanıdık. Hepsi  çünkü bizim arkadaşlarımız, dostlarımız. Bu partiye gönül vermiş arkadaşlarımız. Bu konuda da biz üstümüze düşeni yaptık, devam da ediyoruz. Çünkü kendimize yapılmasını istemediğimiz muameleyi onlara da yapılmasını istemeyiz. Gerçekleştirilen Temayül Yoklaması'nda çok şükür şuanlık bir sıkıntı yok." 


" İnşallah Bir Sonra Ki Dönemde'de Devam Etmeyi Düşünüyorum "


Başkan Tandoğan, konuşmasına şu sözlerle devam ederek adaylık ile ilgili düşüncelerinden de bahsetti.

Başkan Tandoğan, " Siyasi büyüklerimiz uygun görürse devam etmeyi düşünüyoruz. Uygun görmezler ise illa ki bizden dahi iyi yapacak arakadaşlarımız da vardır ve uygun görülür onlarla devam ederler.


O konuda da herhangi bir sorunumuz yok. Benim açımdan hiçbir olumsuzluk yaşanmaz ben geçen dönem gördüğüm muameleyi asla yapmam aday gösterilen arkadaşımıza her türlü desteği sağlarım, o süreçte yanında olacağımdan kuşku olmasın. 2002 yılından itibaren partiliyim ve 2004'te bu partiden belediye başkanı oldum.


O yüzden benim için önemli olan teşkilattır ve partidir. Son olarak gerçekleştirdiğimiz Temayül Yoklaması'nın hayırlı geçmesini temenni ediyorum. Bu bir teşkilat yoklamasıdır adayların ne kadar teşkilat ile iç içe olduğunu, ilgili olduğunu gösterir. Onun için ben herkese hayrılı uğurlu olmasını diliyorum. " dedi.


" Görevime Devam Etmek İsterim "


Başkan Tandoğan'dan sonra ise Temayül Yoklaması hakkında, Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin'de açıklamalarda bulundu.


Başkan Şahin, Temayül hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " Bugün AK Partimizin bir bayram günü. Şölen havasında, şenlik havasında, çok güzel bir ortamda Temayül Yoklaması'nı gerçekleştiriyoruz. Bu sene de bu döneme ait olmak üzere, yine oldukça ilgi ve alaka devam ediyor, Allah'ın izniyle. Memleketimizin, milletimizin umudu yine AK Parti, dolayısıyla arkadaşlarımız, vatandaşlarımız, hemşehirlilerimiz bu konuya duyarlıkla katılım sağladılar.


İnşallah bu yoklamanın Aday Adayı arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kendini değil kentini düşenen insanlar inşallah görev başına gelir. Seçime giden bu yolda da inşallah en isabetli kardeşlerimiz görev başına gelirler. Dolayısıyla bundan da hem  devletimiz, hem de milletimiz  kazanır. Elbette ki takdir edilirse görevime devam ederek, birikimim ve tecrübemle hizmetlerimi sürdürmeyi isterim. "


ÖZEL HABER / MELTEM TİRYAKİ




Anahtar Kelimeler : AK, PARTİ, ORDU, İLÇE, BAŞKANLARI, TEMAYÜL, HAKKINDA, KONUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler