HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Ekim 2023 Cumartesi Saat: 16:11

KAMU GÖREVLİLERİ DİKKAT! SON TARİH 1 ARALIK

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde aday olmak isteyen kamu görevlilerinin istifa etmeleri gereken tarihi 1 Aralık Cuma günü olarak belirledi.
KAMU GÖREVLİLERİ DİKKAT! SON TARİH 1 ARALIK

Buna göre, hakimler ve savcılar, yüksek yargı organları mensupları, yükseköğretim kurumlarındaki öğretim elemanları, Yükseköğretim Kurulu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyeleri, kamu kurumu ve kuruluşlarının memur statüsündeki görevlileri ile yaptıkları hizmet bakımından işçi niteliği taşımayan diğer kamu görevlileri, subay ile astsubayların 1 Aralık saat 17.00’ye kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekecek.

Siyasi partilerin il, ilçe yönetim kurulu başkan ve üyeleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sendikalar, kamu bankaları ile üst birliklerin ve bunların üst kuruluşlarının ve katıldıkları teşebbüs veya ortaklıkların yönetim ve denetim kurullarında görev alanlar da en geç 1 Aralık saat 17.00’ye kadar istifa edecek.

Emekli olarak görevinden ayrılmak isteyenler de 1 Aralık’tan geçerli olmak üzere emeklilik isteğini belirten dilekçelerini saat 17.00’ye kadar vermesi gerekiyor.




Anahtar Kelimeler : KAMU, GÖREVLİLERİ, DİKKAT!, SON, TARİH, 1, ARALIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler