HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Eylül 2023 Perşembe Saat: 15:13

GENÇ ENERJİ İLE ALTINORDU'YA HİZMETE BAŞLADI!

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, gençlik enerjisiyle hızla sahaya inerek çalışmalara başladı.
GENÇ ENERJİ İLE ALTINORDU'YA HİZMETE BAŞLADI!

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, gençlik enerjisiyle hızla sahaya inerek çalışmalara başladı. İlçe Başkanlığının seçiminin ardından ilk ziyaretini ilçe yöneticisi Yıldırım Şimşek ile birlikte Şarkiye Mahalle Muhtarı Emre Yayla'ya gerçekleştiren Gürsoy, halkla iç içe olmanın önemine dikkat çekti.

Mahalle ziyaretlerinin yanı sıra yerel yöneticilerle de istişarelerde bulunan Gürsoy, bu tür ziyaretlerin ilçe için atılacak adımların belirlenmesi noktasında büyük önem taşıdığını vurguladı.

Şarkiye Mahalle Muhtarı Emre Yayla, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "CHP İlçe Başkanlığına seçilen değerli dostumuz, genç ve dinamik Başkanımız Bulut Gürsoy'un bu ziyareti, mahallemizin sorunlarına duyarlılık gösterdiğinin bir kanıtıdır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Gürsoy, Altınordu halkına verdiği sözleri hatırlatarak, "Göreve geldiğim ilk günden itibaren halkımızın yanında olacağımı ifade ettim. Şimdi sözlerimizi yerine getirme zamanı. Gençliğimizin bize verdiği enerji ile Altınordu ilçemiz için gece gündüz demeden çalışacağız." şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : GENÇ, ENERJİ, İLE, ALTINORDU'YA, HİZMETE, BAŞLADI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler