HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 14:21

MHP PERŞEMBE’DE “GENÇ” DÖNEMİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Perşembe ilçesinde gerçekleştirdiği 14. Olağan kongresinde İlçe Başkanlığına Beytullah Genç getirildi.
MHP PERŞEMBE’DE “GENÇ” DÖNEMİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Perşembe ilçesinde gerçekleştirdiği 14. Olağan kongresinde İlçe Başkanlığına Beytullah Genç getirildi. 

Kongrede Divan Başkanlığını ise MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk yaptı. 

Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada; “Büyük kurultaya giden süreçte ilimizin 9. kongresi olan Perşembe ilçesi 14. olağan kongremizi, İl Başkanımız Mehmet Özçelik ve Divan Kurulumuz ile birlikte gerçekleştirdik. Seçilen ilçe başkanımız Beytullah Genç ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, yapacağı çalışmalarında başarılar diliyorum. Önceki dönemlerde ilçe Başkanlığımızı yapan kıymetli kardeşim Ersoy Çakcı beye hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi. İlçenin başlıca gelir kaynağının balıkçılık olduğuna da dikkat çeken Şanlıtürk; “İlimizde 460 balıkçı teknesi var. 7500 balıkçılık yapan insanımız var. Mevcut balıkçı barınaklarımız Elemanlarımız yetmemektedir. İlçemize bir tane daha balıkçı Barınağı kazandırılmalıdır” şeklinde konuştu. Öte yandan kongrenin ardından önceki dönem İlçe Başkanlığını yapan Ersoy Çakçı’nın annesinin cenaze merasimine de katılan Milletvekili Şanlıtürk; “Perşembe İlçe Başkanımız Ersoy Çakcı'nın kıymetli annesi Gökçen teyzemizin cenaze merasimine katıldık. Merhume teyzemize Allah’tan rahmet diler, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.   




Anahtar Kelimeler : MHP, PERŞEMBE’DE, “GENÇ”, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler