HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 17:14

"YEREL SEÇİMLERDE DE YİNE REKOR BİR DESTEK BEKLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt'ta toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu
"YEREL SEÇİMLERDE DE YİNE REKOR BİR DESTEK BEKLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Toplu Açılış Töreni'nde vatandaşlara seslendi. Konuşmasına Bayburtluları selamlayarak başlayan Erdoğan, meydandaki yoğunluğu göstererek , 28 Mayıs'taki seçimde alınan neticenin Bayburt'ta kendini gösterdiğini dile getirdi.

Kendisini büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılayan Bayburtlulara teşekkür eden Erdoğan, "Yiğitler, kahramanlar otağı, şehitler, evliyalar toprağı, bahçesiyle bağıyla, ırmağıyla dağıyla adeta cennet bahçelerinden bir bahçeyi andıran Bayburt'u, nice Hak ve halk aşığının hikmet bahçelerinden gül devşiren Bayburt'u, vefasında, sevdasında, davasında zirvelerin şehri Bayburt'u, bugün bir kez daha aşkla, şükranla selamlıyorum." ifadesini kullandı.

"REKOR BİR DESTEK BEKLİYORUM"

"Dik dur eğilme Bayburt seninle" sloganları üzerine Erdoğan, Bayburt'un, gösterdiği bu teveccühle sadece kendisine değil, Türkiye'nin geleceğine de sahip çıktığını söyledi.

Bayburtluların "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında biz de varız." dediğini dile getiren Erdoğan, "Rabb'im hepinizden razı olsun diyorum. Rabb'im yol ve kader arkadaşlığımızı daim eylesin diyorum. İnşallah 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde sizlerden, şöyle tüm Türkiye'ye örnek olacak yine rekor bir destek bekliyorum." şeklinde konuştu




Anahtar Kelimeler : "YEREL, SEÇİMLERDE, DE, YİNE, REKOR, BİR, DESTEK, BEKLİYORUM"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler