HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 14:57

ENGİNYURT: "SOYLU’YA GÜVENMİYORUZ”

Demokrat Parti İstanbul 9. Bölge Milletvekili, Ordulu Cemal Enginyurt, Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında konuştu.
ENGİNYURT: "SOYLU’YA GÜVENMİYORUZ”

HABER:FIRATCAN GÜL

Demokrat Parti İstanbul 9. Bölge Milletvekili Cemal Enginyurt, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı basın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaştı. Enginyurt basın toplantısında şu konulara değindi.

“ZAM ÜSTÜNE ZAM”

Cemal Enginyurt zamlar ile ilgili açıklamalarda “Enflasyon rakamları düşük çıkarılmış olsa bile maalesef akaryakıt, yiyecek, içecek, giyecek, temel gıda maddeleri her geçen gün zam üstüne zam yapılıyor.” dedi.

Kurban bayramı ile açıklamalarda bulunan Enginyurt “Kurbanlıklar adeta 4 yıl önce ki araba parasına denk hale gelmiş durumdadır. 4 yıl önce bugün ki kurban parasıyla bir otomobil alınıyordu. Bugün geldiğimiz nokta da kurban alınamaz hale geldi.

Ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim havasından çıkamadı. Gittiği her yerde Millet ittifakı, Zillet ittifakı demeye devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan olup olmayacağına neredeyse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karar verecek ama Millet’in derdine çözüm bulmuyor." ifadelerini kullandı.

“SOYLU’YA GÜVENMİYORUZ,SOYLU’YA İNANMIYORUZ”

"İç işleri Bakanı Ali Yerlikaya Süleyman Soylu'nun elinde ki telefon hala kendisinde mi, kişisel verilere hala ulaşabiliyor mu? endişelerimiz var. Süleyman Soylu’ya güvenmiyoruz Süleyman Soylu’ya inanmıyoruz Ali Yerlikaya’dan bunu kamuoyuna açıklamasını istiyoruz." 

“PATLAMA’NIN NEDENİ NE”

Makine Kimya Endüstrisin’de ki patlama ile ilgili’de açıklamalar yapan Enginyurt “Elmadağ’da meydana gelen 5 vatandaşımızın ölümüne neden olan patlama ile ilgili olarak Milli Savunmaya soruyoruz bu patlama niye olmuştur? Seçim dönemine girerken Makine Kimya’ya personel alınmış mıdır?” açıklamalarında bulundu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler