HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Haziran 2023 Salı Saat: 18:16

SAVUNMA BAKANLARI BİR ARAYA GELDİ

Türkiye ve Azerbaycan Savunma Bakanları Azerbaycan'da buluştu.Görüşler çerçevesinde Türkiye ve Azerbaycan orduları hakkında kararlar alındı.
SAVUNMA BAKANLARI BİR ARAYA GELDİ

HABER: MELTEM TİRYAKİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretine eşlik eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ziyaret esnasında Azerbaycan Savunma Bakanı Org. Zakir Hasanov ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede iki ülkenin orduları, ortak çalışmalar, teknolojik değişimler ve diğer işbirlikleri ele alındı. Görüşme sonrasında bir açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Azerbaycanlı kardeşlerimizle 'Tek millet, iki devlet' ilkesi çerçevesinde faaliyetlerimizi daha yoğun şekilde gerçekleştirerek ilişkilerimizi çok daha ileri götüreceğiz." dedi. Güzel sözlerine şöyle devam etti.

"Azerbaycanlı kardeşlerimizle tek yürek olmaya devam edeceğiz. Her zaman can Azerbaycan'ın yanındayız."

Güler Azerbaycan ordusundaki yeniden yapılanma ve Türk Silahlı Kuvvetleriyle ortak çalışma konularıyla ilgili olarak da "Değerli kardeşim" diye hitap ettiği Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov'un bu konuda önemli başarılara imza attığını ifade etti.

Güler, "Biz de elimizden gelen her türlü desteği vermeye, Azerbaycan'ın güçlü ordusunu daha da ileri götürmek için NATO standartlarında birlikte eğitimlerimize devam edeceğiz"ifadelerine yer verdi.

Görüşler çerçevesinde Türkiye ve Azerbaycan orduları hakkında kararlar alındı.




Anahtar Kelimeler : SAVUNMA, BAKANLARI, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler