HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2021 Cumartesi

‘ESNAF CAN ÇEKİYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Ordu’da iş dünyasıyla buluştu.
‘ESNAF CAN ÇEKİYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Ordu’da iş dünyasıyla buluştu.

CHP Ekonomi Masası Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Faik Öztürk ve Ekonomi Masası Koordinatörü Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak başkanlığındaki ekonomik buluşmaya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, Milletvekilleri Ahmet Kaya, Gökhan Zeybet, Orhan Salıbal, Özgür Karabat, Aykut Eroğlu, Turan Aydoğan,  Mustafa Adıgüzel, İlhami Özcan Aygün, Mehmet Güzelmansur, Bedri Serter, Rahmi Aşkın Türeli ve  Akif Hamzaçebi katıldı

GRAND TESK Otel toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada Türkiye ve Ordu ekonomisi ile çiftçi sorunları, emekli sorunları, son yapılan zamlar gibi konular ele alındı.

CHP Ekonomi Masası Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Faik Öztürk yaptığı konuşmasında Türkiye’nin geldiği noktayı anlatırken, ‘’Tek adam rejiminin süresi dolmuştur. Seçim kaçınılmazdır. CHP tüm kadroları ile yarın seçim olacakmış gibi çalışmaktadır’’ dedi.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı sonrasında heyet esnaf ziyareti yaptı. Daha sonra sırasıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Çamsan Ordu Ağaç Sanayi, Poyraz A.Ş.’yi Çebi Fındık Fabrikasını, Gürsoy  Tarımsal Ürünler Gıda San. Ve Tic. A.Ş’yi ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.

Heyet daha sonra Fatsa ve Ünye ilçelerine giderek burada Ticaret Odası başkan ve yöneticileri ile bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Seyit Torun, toplantının faydalı geçtiğini dile getirirken, ‘Esnaf ziyaretinde bir dokunduk, bin ah işittik. Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de ekonomi can çekiyor’’ dedi

HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : ‘ESNAF, CAN, ÇEKİYOR’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler