- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
GİRESUN'UN İLK KADIN MİLLETVEKİLİ MECLİSTE
HABER: TUĞÇE ARSLAN
Giresun’un ilk kadın milletvekili seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi kaydını yaptırdı.
Milletvekili Gezmiş’in TBMM rozetini eşi Gezmiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş taktı. Giresun tarihinde ilk kadın CHP Milletvekili seçilen Sosyolog Eczacı Elvan Işık Gezmiş Elvan Işık Gezmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra görevlilere ve diğer milletvekillerine fındık dağıttı. Kayıt sırasında CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ise basın mensuplarına turunç kabuğu reçeli, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı’da pişmaniye ikram etti. 28. dönemde görev yapacak milletvekilleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kayıt yaptırmaya devam ediyor.
Gezmiş, TBMM’den verdiği ilk mesajda, “28. dönemde görev yapmak üzere bugün Meclis'e ilk adımımı attım ve kaydımı yaptırdım. Cuma günü de yemin ederek, yasama yürütme görevlerimize başlayacağız. Bir kez daha bana bu görevi layık gören partime, yol arkadaşlarıma, Giresun halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ve söz veriyorum; en iyi şekilde sizlerin sesi ve temsilcisi olmaya çalışacağım. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

