HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Haziran 2023 Cuma Saat: 12:53

KILIÇDAROĞLU, EKREM İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 4.5 saat süren toplantısının ardından tüm MYK üyeleri istifa etti.
KILIÇDAROĞLU, EKREM İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

HABER: Tuğçe ARSLAN

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 4.5 saat süren toplantısının ardından tüm MYK üyeleri istifa etti.

MYK toplantısının öncesinde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile görüşen Kılıçdaroğlu, toplantının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Seçimlerde istediği başarıyı yakalayamayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde hareketlilik ise devam ediyor. Dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirerek CHP'de kritik bir zirve yapıldı. Toplantının ardından açıklama yapılmazken MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kemal Kılıçdaroğlu istifaları onayladı.

KILIÇDAROĞLU-İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

MYK toplantısının öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile genel merkezde bir görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, toplantının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

İMAMOĞLU "DEĞİŞİM" MESAJI VERMİŞTİ

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor" demişti. Umutsuzluğa kapılmama çağrısı yapan İmamoğlu, "Unutmayın; Değişmeyen tek şey değişimdir" ifadelerini kullanmıştı.

GÖRÜŞMENİN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPILMADI  

Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu genel merkez binasında kabul etti.

Merkez Yönetim Kurulu toplantısının öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile genel merkezde bir görüşme gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından İmamoğlu ile görüştü. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantının ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.




Anahtar Kelimeler : KILIÇDAROĞLU, EKREM, İMAMOĞLU, İLE, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler