HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Mayıs 2023 Salı Saat: 16:57

“MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE İLİMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat mazbatasını aldı.
“MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE İLİMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

HABER: MUZAFFER ŞENSOY

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat mazbatasını aldı. Güzel bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Hamarat, “Aldığımız mazbata ile hep beraber yine milletimizle birlikte ilimize hizmet yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Av. Mustafa Hamarat 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından Altınordu ilçesinde İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu ve partililerin katıldığı mazbata töreninde Milletvekili Hamarat mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Serdal Sağlam’dan aldı.

23 ve 24’üncü dönemde Milletvekili olarak Ordu’ya hizmet eden Hamarat Mazbatasını alarak 28’inci dönem için de resmen görevine başlamış oldu.

“ORDU’MUZ İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Mazbata töreninde konuşan Milletvekili Hamarat, “Çok güzel bir seçim süreci yaşadık. Demokrasi kültürü yerleşen ülkelerde sandık açıldığında bütün itilaflar, sert tartışmalar biter. Türkiye'de bunun en güzel örneğini gösterdi. Uzun süreden beri yaşadığımız güzel bir demokrasi tecrübesinde seçim kurullarımızın çok büyük emeği var. Çok büyük bilgi birikimi var. Yüksek Seçim Kurulu Başkanımız Ahmet Yener Bey başta olmak üzere tüm illerimizde görev alan seçim kurulu üyeleri başkanlarına, sandık başında görevli fedakarca görev yapan, saatlerce orada bekleyen, en son tutanakların teslimine kadar görevini en güzel şekilde yapan tüm seçim sürecine katkı veren hem devlet memurlarımıza hem gönüllü müşahitlerimize, demokrasiye güzel hizmet yapan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bütün hizmetlerin doğru dürüst yürümesi için en önemli hizmet belki de seçimlerin sağlıklı yürütülmesi. O bakımdan çok küçümsenmeyecek asıl işin omurgasını oluşturan, barış içerisinde seçim yapmak ondan sonra yine barış içerisinde ülkemizin hizmetlere kavuşmasına vesile olmak olduğu için ben bu çok güzel katkılarından dolayı huzurlarınızda bir kez daha kendilerini tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. İnşallah aldığımız mazbatanın gereğini hep beraber yine sizlerin de desteğiyle ilimize ve  ülkemize hizmet şeklinde yapmaya devam edeceğiz” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler