HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mayıs 2023 Cuma Saat: 14:06

ENGİNYURT ORDU’DA

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulundu. Enginyurt, "Kemal Kılıçdaroğlu’na vefa borcumuzu ödemek zorundayız" dedi.
ENGİNYURT ORDU’DA

ENGİNYURT ORDU’DA

HABER: Tuğçe ARSLAN

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Ordulu Cemal Enginyurt, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulundu. Enginyurt, "Kemal Kılıçdaroğlu’na vefa borcumuzu ödemek zorundayız" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanlığı’nda Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine dair gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu, İyi Parti Ordu İl Başkanı Melikşah Murat Genç, Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı Ali Safa Aydın, Deva Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen, Demokrat Parti Ordu İl Başkan Selçuk Yücesan, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve Millet İttifakı partilerinin üyeleri katıldı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, yaptığı basın toplantısında; “Ordu’ya son üç günü ayırdık. Çünkü Balıkesir'den Kocaeli'ne İstanbul gibi büyük bir metropol kentte ve ayrıca bütün ulusal kanallarda 28 Mayıs'ı anlatmak için sabah sekiz gece iki mesai yaptık. Bugün Ordu’dayız. Kırlı’da, Fatsa’da esnaf ve STK ziyaretlerimizle Kemal Kılıçdaroğlu’na oy isteyeceğiz.”

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye için bir şanstır

“Ceylan derisi koltuklara oturup maaş alıp dokunulmazlık zırhının arkasına saklanarak yan gelip yatmayacağım Ordulunun hakkını hukukunu savunacağım demiştim. Nitekim fındık meselesinde o gün tarım bakanının yaptığı fındık üreticisini hiçe sayan tekelci sermayeye sahip çıkan eliyle gösterdiğim tepki Milliyetçi Hareket Partisinden atılmama sebep oldu. Bugün yine İstanbul Milletvekili de olsak biz Orduluyuz Ordu bizim sevdamız Ordulu bizim sevdamız. O sebeple yine Ordu’nun hak ve hukuku için Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu iki tane Ordulu olmayan vekili Ordulular arayıp bulamayacaklar telefonlarına çıkmayacaklar. Ama Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, Cemal Enginyurt Ordulunun yanında olmaya devam edeceğiz. Onun için Ordulara sesleniyorum; Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye için bir şanstır”

sen ben yok, biz varız diye çalışacağız.

“14 Mayıs’ta milletvekili seçildim. O günden bugüne yine sabah 8, gece 2 Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olsun diye mücadele ediyorum. Neden? Hakkımı ödet helalleşmek için Demokrat Parti’yi de Millet İttifakının üyelerini de milletvekili yapan adam Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Cumhuriyet Halk Partililer bağrına basmıştır. Öyleyse Cumhuriyet Halk Partililere vefa borcumuzu ödemek. Kemal Kılıçdaroğlu’na vefa borcumuzu ödemek zorundayız. Tekrar söylüyorum, dinleyen herkes şunu bilsin. Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olmazsa Cumhurbaşkanı yardımcılığı da yok, bakanlık da yok, iktidar da yok. Mecliste vekiliniz olur sadece o vekil de 5 yıl boyunca maaş alır, yan gelir yatar, hiçbir işe yaramaz. Öyleyse iktidar olmalıyız, iktidar olmalıyız ki Deva Partisi, Gelecek Partisi, İyi Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve CHP Cumhurbaşkanı yardımcılıklarıyla bakanlıklarla iktidar olsun ve bu ülkenin adil bir şekilde yönetiminde katkısı olsun. O sebeple ne yapacağız sen ben yok, biz varız diye çalışacağız.”

 




Anahtar Kelimeler : ENGİNYURT, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler