HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 18:17

“O’NU ELEŞTİREN, HERKES TERÖRİST”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “Çözüm sürecinde Güneydoğu'daki valilere “PKK'ya operasyon yapmayın” talimatı veren sen değil misin? Fetö'ye devletin bütün kurumlarını otoban gibi açan sen değil misin?”
“O’NU ELEŞTİREN, HERKES TERÖRİST”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “Çözüm sürecinde Güneydoğu'daki valilere “PKK'ya operasyon yapmayın” talimatı veren sen değil misin? Fetö'ye devletin bütün kurumlarını otoban gibi açan sen değil misin?” dedi

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan”ı sert dille eleştirdi.

“Erdoğan Kılıçdaroğlu'na sahte ve montaj kasetle suikast yapmıştır” diyen Milletvekili Adıgüzel, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Erdoğan montaj kasetle siyaset yaptığını itiraf etti. Yani yalan ve iftirayla siyaset yaptığını itiraf etti. Bu kasetle yapılan bir suikasttır. Zaten Erdoğan'a göre onu eleştiren, politikalarını onaylamayan herkes terörist. Gaziler ve şehit yakınları var onlar da senin politikalarını onaylamıyorlar. Bu durumda onlar da mı terörist? Güneydoğu'da PKK ile çatışan gazi bile bunlara göre terörist oluyor. Çözüm sürecinde Güneydoğu'daki valilere “PKK'ya operasyon yapmayın” talimatı veren sen değil misin? Fetö'ye devletin bütün kurumlarını otoyon gibi açan sen değil misin? Şimdi de Hizbullah'ı Meclise sokan sen değil misin? Sen vatansever olacaksın biz terörist öyle mi? Hadi oradan! Hadi oradan!” dedi.

 HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “O’NU, ELEŞTİREN, HERKES, TERÖRİST”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler