HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mayıs 2023 Salı Saat: 12:43

CHP’DEN SEÇİM ÖNCESİ MİLLET BULUŞMASI

‘İktidara doğru Fatsa Millet Buluşması’ adı altında Fatsa İlçesinde vatandaşlar ve Millet İttifakına üye partililer bir araya geldiler.
CHP’DEN SEÇİM ÖNCESİ MİLLET BULUŞMASI

HABER: Tuğçe ARSLAN

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Seyit Torun, Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile partililer, 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde Fatsa’da esnaf ve vatandaşlarla buluştular.

Düzenlenen toplantıya CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Millet İttifakı partilerin milletvekili adayları, Ordu il başkanları ve yöneticileri, CHP İl Başkanı Mehmet Kaptanoğlu ve partililer katıldı.

Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kemal Kılıçdaroğlu’nu 2. turda 13.Cumhurbaşkanı yapacaklarını belirterek, “Her türlü imkânı kullanarak seçimi almaya çalışıyorlar. Ama size söz veriyorum, alamayacaklar. Hep birlikte olursak, inanırsak başarırız. Bunu geçmişte yaptık. Yolumuzdan vazgeçmedik, inançla devam ediyoruz. Hepimize çok büyük görevler düşüyor. İstanbul seçimini 13 bin oyla kazandık, iptal ettiler. Sonrasında hep beraber mücadele ederek 806 bin farkla Ekrem İmamoğlu’nu 2. Kez belediye başkanı yaptık. Şimdi de 2.Turda Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye için her şey çok güzel olacak

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise, 28 Mayıs’ta Türkiye için çok güzel şeylerin olacağını söyleyerek, “Bu ülkede yapılabilecek en büyük hizmet, doğan çocuğa sahip çıkmaktır. Onu diğer evlatlardan ayrıştırmamaktır. Devletin görevi, o çocuğu başı öne eğik yaşatmamaktır. Demokrasi ve özgürlük için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Millet İttifakı, doğan her çocuğun 3 yaşına kadar sahip çıkacak. Yine o çocuklar devletin okullarında ayrım yapmadan okuyacak. Bu ülkede çocuğunu doyuramadığı için intihar eden anneler oldu. Biz iktidara gelirsek, bir daha böyle bir şey yaşanmayacak. Zaten gördüğümüz şey kararlılık, gördüğümüz şey inanç, umut ve değişim. 28 Mayıs’ta Türkiye için her şey çok güzel olacak” dedi.

Ülke huzur ve barışa kavuşacak

Oy verirken bugüne kadar yaşananların göz önüne alınmasını isteyen Mustafa Adıgüzel de “Millet moloz altında kaldı. Onlar çadır sattı. Eğer böyle devam etsin istiyorsanız gidin Erdoğan’a oy verin. Bu ülkenin sokaklarını torbacılara, Hizbullahçılara terk etmek istiyorsanız, gidin Erdoğan’a oy verin. Siyanür çeteleri Ordu’nun toprağını zehirlesin diyorsanız, gidin Erdoğan’a oy verin. Bu ülke huzur ve barışa kavuşacak diyorsanız, oylar Kemal Kılıçdaroğlu’na. Tarımda sanayide üretim seferberliği, toprak işleyenin, su kullananın, 2B arazileri de üreten halkın olacak diyorsan oylar Kılıçdaroğlu’na.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özkoç, Torun ve Adıgüzel’in yanı sıra partililer, Fatsa sokaklarında esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlardan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istediler.

 

 




Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, SEÇİM, ÖNCESİ, MİLLET, BULUŞMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler