HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mayıs 2023 Cuma Saat: 14:11

“CUMHURBAŞKANIMIZI YÜKSEK OY İLE SEÇECEĞİZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için destek ziyaretlerini sürdürüyor.
“CUMHURBAŞKANIMIZI YÜKSEK OY İLE SEÇECEĞİZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için destek ziyaretlerini sürdürürken Ünye’nin Karşıyaka Mahallesi’nde mahalle sakinleri ve çocukların sevgi seli ile karşılandı. Hamarat, “14 Mayıs’ta partimize gösterdiğiniz teveccüh ile Türkiye yüzyılına emin adımlarla ilerliyoruz. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oy oranı ile seçerek Türkiye’nin aydınlık geleceğine yolculuğumuz devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat Ordu’nun Altınordu ve Ünye İlçelerinde bir dizi temaslarda bulundu. Altınordu’da düzenlenen OECD 2023 Türkiye Raporu Değerlendirme toplantısına katılan Hamarat, daha sonra Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer başkanlığında AK Parti Ordu İl Binasında İlçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Hamarat Altınordu’daki programların ardından Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in de katılımıyla Ünye’de halkla kucaklaştı. Kadılar Yokuşu’nda incelemelerin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatadaşlarla bir araya gelen Hamarat Karşıyaka Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Hamarat’ı mahalle girişinde ellerinde AK Parti bayraklarıyla çocuklar karşıladı. Erdoğan sevgisini dile getiren çocuklara teşekkür eden Hamarat, onlara çikolata ikramında bulundu.

Hamarat daha sonra Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek 28 Mayıs seçiminin önemine değindi. Milletvekili Hamarat, “14 Mayıs’ta partimize ve Cumhurbaşkanımıza gösterdiğiniz teveccühe çok teşekkür ediyorum. 20 yıldır birinci parti olarak gönlünüzde yer verdiğiniz AK Parti 14 Mayıs’ta ki seçimlerde de yine birinci parti olmuştur. Bu teveccühün karşısında bizler de gece gündüz demeden sizlere hizmet etmek için çalışacağız. Önümüzdeki bir seçim daha var. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Ünye’den ve Ordu’dan güçlü bir destek vererek Türkiye’nin aydınlık geleceğine umutla yürüyüşümüz devam edecektir. Ünye’miz, Ordu’muz ve ülkemizde hizmetlerle dolu bir döneme başlıyoruz” diye konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler