HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mayıs 2023 Cuma Saat: 13:57

ŞANLITÜRK’E DÖRT BİR YANDAN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’e Ordu’nun dört bir yanından tebrik ziyaretleri sürüyor.
ŞANLITÜRK’E DÖRT BİR YANDAN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’e Ordu’nun dört bir yanından tebrik ziyaretleri sürüyor. Ziyaretlerin yanı sıra saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıtürk, özellikle 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeyen seçmenlere ve geçersiz oy kullanan vatandaşlara da önemli çağrılarda bulundu.

“19 MAYIS İSTİKLAL MÜCADELESİNİN BAŞLANGIÇ GÜNÜ”

104. yıl dönümünü kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı için mesaj yayımlayan Milletvekili Şanlıtürk, “Bugün milletimizin tarihinin en önemli sayfalarından birinin yazıldığı günün yıl dönümü. Vatanımızı işgal eden güçlere karşı, tüm yokluk ve zorluklara rağmen, yüreklerindeki vatan sevgisiyle direnen milletimizin İstiklal mücadelesinin başlangıç günü: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Bu kutlu günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan uğruna canını feda eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve şükranla anıyor, bu toprakları bizlere miras bırakan şehitlerimizi minnetle yad ediyorum” dedi. Ordu’nun dört bir yanından tebrik için gelen ziyaretçileri ağırlayan Şanlıtürk, 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeyen seçmene seslenerek önemli uyarı ve çağrılar yaparak ülkenin bekası için vatandaşları oy kullanma hassasiyetine davet etti.

“SİZ YETER Kİ SANDIĞA GİTMEK İSTEYİN!”

Şanlıtürk; “14 Mayıs’ta Türkiye geneli sandık başına gitmeyen yaklaşık 9 milyon vatandaşımız var. Oysa Cumhurbaşkanlığı seçiminin 1. Turda tamamlanabilmesi için sadece 270 Bin oy daha gerekiyordu. Ordu’da da yine 90 Binin üzerinde vatandaşımız sandığa gitmedi. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ordu genelinde oy kullanma mazereti olanların bütün mazeretlerini ortadan kaldırarak vatandaşlarımızı sandık başına gönderdik. Aynı çalışmayı 28 Mayıs’ta da sürdüreceğiz. Engeli olan, sıkıntısı olan, sağlık sorunu olan her kim var ise hiç çekinmeden 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs’ta da bize başvurmaları yeterlidir. Siz yeter ki sandığa gitmek isteyin. Biz bütün yolları da, kapıları da Allah’ın izniyle sizin için açarız. “DAHA DİKKATLİ OY KULLANALIM”

Bunun yanı sıra ülke genelinde geçersiz sayılan oylara da dikkat çekmek istiyorum. Değerli vatandaşlarım, ülke genelinde ise Bir milyonun üzerinde kullanılan geçersiz oy çıktı. Lütfen oylarımızı kullanırken daha dikkatli ve daha özenli olalım. Önümüzde ki kritik sürecin ülke olarak hepimiz farkındayız. O yüzden bir oyumuzu dahi heba etmeyelim. Ziyan olan her oy bekamızın eksi hanesine yazılır. Bu yüzdende sizlerden hassasiyet bekliyorum” diye konuştu.

“UYUMLU YÖNETİMLE UMUDA EL ELE OMUZ OMUZA”

28 Mayıs’ta çıtanın daha da yükseleceğine inandığını bir kez daha tekrarlayan Milletvekili Şanlıtürk; “Bugüne kadar adı Millet olan ama baştan aşağı her türlü şer ittifakı olarak karşımıza çıkanların bütün kirli pazarlık ve oyunlarına şahit olduk. Bu saatten sonra da kiminle pazarlık yaparlarsa yapsınlar asla kirli emellerine ulaşamayacaklar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, yine bu şer ittifakını ezip geçecektir. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ’nin himayesinde ki ülkücü hareket ve Türk Milliyetçileri de bu şer ittifakına asla geçit vermeyecektir. Ben 28 Mayıs’ta hem Ordulu vatandaşlarımıza hem de Yüce Türk Milletine yürekten inanıyorum ki, Cumhur İttifakını uyumlu yönetimle umuda birlikte el ele omuz omuza taşıyacaktır” şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK’E, DÖRT, BİR, YANDAN, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler