HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 22:02

ŞAHİN: SİYASET BİR DURUŞ İSTER

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin, 14 Mayıs Seçimlerinden sonra ilk kez sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.
ŞAHİN: SİYASET BİR DURUŞ İSTER

İYİ Parti 28. Dönem Ordu Milletvekili Adayı Onur Şahin, 14 Mayıs Seçimlerinden sonra ilk kez sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Siyaset bir duruş ister başlığı ile paylaştığı yazıda seçmen tabanına önemli uyarılar ve önerilerin yer aldığı yazıda Şahin, ayrıca seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Şahin, paylaştığı yazıda şu ifadelere yer verdi; “Siyaset bir duruş ister. 'Ben' demeden önce, inandığın davaya sadakat ister. Seçim başladığı andan itibaren tüm gayretini sahada gösterenlerin ancak seçim sonrası söz söyleme hakkı vardır. Sahada olan bir kişi olarak benimde söylemek istediklerim var, ama şimdi değil, yeri de değil. Zira seçim bitmiş değil, devam etmekte.Seçim çalışmasında kapı kapı gezerek çalışan bayan arkadaşlarımız, altı aylık bebeğini kundakta bırakarak yağmur yağış gezen beşinci sıra aday arkadaşımız ve adaylarımız, sizler davasına sahip, seçimin asıl emektarı ve takdiri hak edenlersiniz. Seçimin başlangıcından son anına ve seçim akşamına kadar canla başla görev yapan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız her türlü eşitsizliğe rağmen elinden geleni fazlasıyla yapmaya gayret göstermişlerdir. Seçimin Meclis ayağı tamamlanmış olup seçilen adayların Ordu ya hizmet adına çalışmalarını bekler ve temenni ederiz. Cumhurbaşkanlığı seçimi devam etmekte olup adayımız bellidir ve sayın Kılıçtaroğlu'nun ülkenin huzuru adına Cumhurbaşkanı olması için çalışmalarımız devam edecektir. Şimdi sözüm seçimlerden önce ülkenin gidişatını, kötü durumunu ve bunun sorumlusu mevcut Cumhurbaşkanlığı sistemini eleştiren ve her ortamda dile getirenlere, şimdi asıl sahada olmanız zamanı. Ülke ve millet adına duyduğunuz endişenizi sahada olarak bizler gibi yüksek sesle seslendirin. Sosyal medya hesaplarınızda her akşam halkının yarısına hakaret etmeyen, seçildiğinde parti kimliğini bırakarak sadece tüm ülkenin cumhurbaşkanı olacak olan sayın Kılıctaroğlu'na gerekli desteği verin ve sahada da bu desteği hissettirin. Zira seçim öncesi her ortamda dile getirdiğiniz ülke adına hassasiyetleri içeren söylemleriniz sizlere bu duruşu sergilemenizi gerektirir. Hiç bir balıkçı tezgahında duruşunu bozan bir hamsi balığı göremezsiniz, dik durur. Zira hamsi balığının bile kılçık denen bir omurgası vardır , bu onu dik tutar. Başta da dediğim gibi, Siyaset bir duruş ister.”

Şahin, ayrıca seçimin bitmediğini, mevcut iktidarın tüm kamu gücünü kullanmasına rağmen kazanamadığını, fazla karmaşık olmayan , sayım ve kontrolü daha kolay olan bir seçime gidildiğini, AKP nin yatakta yatan hastaları dahi sandığa taşıyarak getirebileceği seçmenin tamamını getirdiği, sandığa gelmeyen seçmenin sandığa gelimi sağlandığında ve seçim güvenliği ve kontrolü sağlandığında seçimin sayın Kılıçtaroĝlunun kazanmasında bir engel olmadığını, İYİ Partinin bir milletvekili adayı olarakda 28 mayısa kadar cumhurbaşkanı Adayımız sayın Kılıçtaroĝlunun kazanması için Millet İttifakının başta CHP olamak üzere birlikte hareket etmek suretiyle bu zamanı en etkin şekilde kullanacaklarını da sözlerine ekledi.




Anahtar Kelimeler : ŞAHİN:, SİYASET, BİR, DURUŞ, İSTER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler