HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 10:42

ERDOĞAN; “HERKES SANDIĞA”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur için sloganını değiştirdi. Erdoğan, ikinci turda, “DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM” sloganını kullanacak.
ERDOĞAN; “HERKES SANDIĞA”

HABER: Tuğçe ARSLAN

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur için sloganını değiştirdi. Erdoğan, ikinci turda, “DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM” sloganını kullanacak.

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinde 28. Dönem Milletvekilleri seçilmiş, Cumhurbaşkanlığı seçimi ise Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49,50 ile Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise 24 milyon 568 bin 196 oy almasıyla ikinci tura kalmıştı.

İkinci turda Kılıçdaroğlu ile tekrar yarışacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sloganı değişti. İlk turda “Doğru zaman doğru adam” sloganıyla yarışan Erdoğan, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçimin ikinci turunda, “Doğru adamla yola devam” sloganını kullanacak.

Dün akşam gerçekleşen CNN ortak yayınına katılan Recep Tayyip Erdoğan seçmenlere ise çağrıda bulundu; “Her şeyden önce tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Ve atılabilecek başlıkta onların sandıkları bu şekilde önemsemesiyle büyük Türkiye Zaferi için ‘herkes sandığa’ diyorum.”




Anahtar Kelimeler : ERDOĞAN;, “HERKES, SANDIĞA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler