HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Mayıs 2023 Salı Saat: 21:37

CHP %3 OY KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, bir önceki seçime göre CHP’nin oy oranının arttığını ancak milletvekili sayısının aynı kaldığının altını çizdi.
CHP %3 OY KAZANDI

HABER: KÜBRA ÇAKIR

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, bir önceki seçime göre CHP’nin oy oranının arttığını ancak milletvekili sayısının aynı kaldığının altını çizerek:  “Bir önceki seçime göre Ordu’da AK Parti yüzde 3 oy kaybederken, biz de yüzde 3 oy kazandık. Ak Parti’den imtina eden seçmenin bir kısmının hem Ordu’da hem de ülke genelinde MHP ve Yeniden Refah Partisi’ne gittiğini görüyoruz. Çok büyük oy değişkenlikleri olmadan Ordu’daki milletvekili dağılımı değişmiyor. Vekil sayılarında farklılık olması için daha fazla oy değişkenlikleri gerekiyor. O yüzden eskisi gibi 3-2-1 oldu. Ama oy trendinde Ak Parti’den bir iniş, CHP’den bir çıkış görüyoruz” dedi.

“ADIGÜZEL YİNE BURADA”

Geçmişte olduğu gibi parti ayrımı gözetmeksizin sevgi ve teveccüh gösteren herkese “Ben buradayım” diyen Mustafa Adıgüzel: “Çok kişinin kovanına çomak soktuk. Maden kartelleri, siyanürcü çeteleri, fındık kartelleri, halk düşmanlarına karşı yine halkımızı savunduk. Bizi burada istemeyen, milletvekili olarak devam etmesin yönünde beklentisi olan insanlar vardı. Onlara sevindirici haber veremeyeceğiz. Biz yine buradayız. O yüzden geçmişte olduğu gibi parti ayrımı gözetmeksizin, bize sevgi ve teveccüh gösteren bütün halkımız yine rahat olsunlar Mustafa Adıgüzel yine burada. Maden ve fındık kartelleri, halk düşmanları ve halkın emeğine çöreklenenler, bizim burada olduğumuzu bilsinler. Mustafa Adıgüzel, halkın hakkını hukukunu savunmaya devam edecek” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : CHP, %3, OY, KAZANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler