HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Mayıs 2023 Salı Saat: 15:02

“VAR OLSUN MİLLİYETÇİ HAREKET”

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak seçime ilişkin değerlendirmede bulundu.
“VAR OLSUN MİLLİYETÇİ HAREKET”

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak seçime ilişkin değerlendirmede bulundu.

Murat Kaçak açıklamasında ilk olarak: “Demokrasimizin vazgeçilmezi bir Milletvekili seçimini daha geride bırakmış bulunmaktayız. Aziz Türk Milleti, Yüksek feraseti ile her gelişmeyi adalet terazisinde tartmış ve iradesini ortaya koymuştur. Kazanan Türkiye olmuş, kazanan Aziz Türk Milleti olmuştur” ifadelerine yer verdi.

Ülkücü kadrolara darbe vurmak, ortadan kaldırmak, yalan ve iftira dolu haberlerle algı operasyonlarının yapıldığını savunan Kaçak, bunların hiç birinin işe yaramadığının altını çizerek: “Fonladıkları anket firmalarının ortaya koyduğu alakasız rakamlara Türk Milleti itibar etmemiş, yurt dışı kaynaklı, adı sanı belli olmayan Twitter hesaplarıyla ortalığı ayağa kaldıran manipülasyon trollerine milletim dönüp bakmamıştır” dedi.

MESAJ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE VERİLDİ

“Yüce Türk Milleti, Amerika’sından Fransız’ına, İngiliz’inden Alman’ına AB ülkelerinin, yönetimden gitmesi için var güçleri ile uğraştığı Cumhur İttifakı’na omuz vermiş, bir kez daha bir kez daha mesajını güçlü bir şekilde vermiştir.”

TÜRK MİLLETİ, SANDIKTA YUMRUĞUNU MASAYA VURDU

"Aziz Türk Milleti, sandığa giderek yumruğunu masaya vurmuş, teröre, istikrarsızlığa, belirsizliğe hayır demiş, üretimi, gelişmeyi, büyümeyi, şahlanışı seçmiştir. MHP bitti, eridi diyenlere inat, Türk Milleti tercihini, vatanına, bayrağına, ezanına sahip çıkacağına emin olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’nden yana kullanmıştır. Bir kez daha görülmüştür ki, Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortası, Türk Milletinin ayakta durma gücüdür. İla-i Kelimetullah davasının kılıcı, vatana hainlik peşinde olanların korkulu rüyasıdır. Bu bilinçle sandığa giden ve MHP’ye oy veren Aziz Milletimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Başta Fatsa seçmenimize ve tüm Ordu seçmenlerimize, Vatanımızın dört bir yanındaki MHP’ye ve Cumhur İttifakı’na oy veren seçmenlerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah hepinizden ebeden razı olsun. Seçilerek milletvekili olan, başta Ordu Milletvekilimiz olmak üzere, tüm vekillerimizi tebrik ediyor, bu kutsal görevlerinde üstün başarılar ve muvaffakiyetler temenni ediyorum. Yaşasın teşkilat, var olsun Milliyetçi Hareket. Ne mutlu Türk’üm diyene.”




Anahtar Kelimeler : “VAR, OLSUN, MİLLİYETÇİ, HAREKET”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler