HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Mayıs 2023 Cuma Saat: 12:20

"FINDIK DA VATAN"

Seçimler yaklaşırken CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel yaptığı açıklamalar ile damga vurdu.
"FINDIK DA VATAN"

HABER:Meltem TİRYAKİ

14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne sayılı günler kala Partilerin adayları ve Milletvekiller açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel'de açıklamalarıyla gündemden düşmeyen bir diğer  isim.Fındığı ve fındık üreticisini sık sık gündeme taşıyan Adıgüzel,"Vatan sadece bir toprak parçası değil onun üzerinde olan her şey vatan.Fındık da vatan. O nedenle fındığı savunduk.Arı da vatan, arının konduğu çiçek de vatan. O yüzden arıyı savunduk"dedi.

Söylemlerine diğer partilere gönderme yaparak devam eden Adıgüzel: "Bolaman, Akçaova, Elekçi Irmağı da vatan. Keş deresi, Curi, Akçay da vatan. O nedenle Keş Deresinde kadınlar suda sürüklenirken, Melet 14 yerinden kilitlenirken oradaydık. Ama bugün milliyetçilik taslayanların hiçbiri ortalarda yoktu"şeklinde sitemde bulundu.

14 Mayıs pazar günü yapılacak olan seçimi hatırlatan Adıgüzel,sorunların çözümü amaçlı olarak"Pazar günü bunu da oylayacaksınız"diyerek sözlerine devam etti.

Konuşmasında madencileğe de yer veren Adıgüzel,madenciliğe karşı olmadıklarını,madenciliğin doğru yerde,doğru şekilde yapılması gerektiğinin altını çizdi. "Şimdi bunlar çekildiler vazgeçtiler mi zannediyorsunuz. Köşelerine saklandılar. Bu eşikten bir defa daha geçerlerse topyekûn Ordu'nun üzerine çökecekler" ifadelerini kullanan Adıgüzel, Ordu’da siyanür ve sülfürik asit çetelerine izin vermeyeceklerini de dile getirdi.

 

 




Anahtar Kelimeler : FINDIK, DA, VATAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler