HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 22:03

19 İLÇEYİ KUCAKLADI

İbrahim Ufuk Kaynak, ziyaretlerine dolu dizgin devam ediyor.
19 İLÇEYİ KUCAKLADI

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak sahada adım atmadık yer bırakmıyor. 19 ilçeyi kucaklayan Kaynak bugün Altınordu ilçesinde ziyaretlerini sürdürdü. Sanayi esnafı ile yaptığı toplantının ardından tekstil fabrikasına ziyarette bulundu. Faaliyetler hakkında bilgi aldı işçilerle sohbet etti. Ardından Ford ve Skoda bayilerine ziyaret gerçekleştirdi. Hem çalışanlar hem de müşteriler ile sohbet etti. 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Kaynak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ’nin mitingine de katıldı. Ardından bir işyerinin açılışına katılan Kaynak fındık fabrikalarına da ziyarette bulundu. İş insanlarından sektörle ilgili bilgi aldı, işçilerle sohbet etti. Ziyaret durakları arasında Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de vardı. Personellere moral verdi. Kaynak Polis Emeklileri Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde 14 Mayıs’ın önemini anlattı.

Ziyaretlerinde seçime artık kısa süre kaldığını hatırlatan İbrahim Ufuk Kaynak, “Ordu 2002 yılından itibaren sayın cumhurbaşkanımızın her daim yanında. Ordulular bu zamana kadar verdiği oylarla ülkemizi bir dünya liderinin yönetmesine vesile oldular. Bu Pazar de rekor oy oranı ile cumhurbaşkanımıza destek olarak Türkiye yüzyılının başlamasına vesile olacaklar. Ordu hazır. Başkomutanın Ordusu tarihi oy ile 14 Mayıs’ta gerekeni yapacak” dedi.




Anahtar Kelimeler : 19, İLÇEYİ, KUCAKLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler