HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 17:36

DEVLET BAHÇELİ, “SIRA SİZDE”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; ‘‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ diyerek Ordu açık hava toplantısında yoğun kalabalığa hitap etti.
DEVLET BAHÇELİ, “SIRA SİZDE”

HABER: Tuğçe ARSLAN

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ; ‘‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ diyerek Ordu açık hava toplantısında yoğun kalabalığa hitap etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhuriyet Meydanında Ordululara seslendi. Devlet Bahçeli ; "Değerli Kardeşlerim, değerli dava arkadaşlarım, 77 yıllık çok partili siyasi hayatımızın en mühim seçimleri için geri sayım başladı. Önümüzdeki Pazar günü istikbal haklarımızla ilkel hezeyanlar arasında bir tercih yapılacaktır. Türk milleti sandığın başında Cumhuriyet’in yeni yüzyılını oylayacaktır. İnanıyorum ki, Ordu’nun dereleri önümüzdeki Pazar bir başka güzel akacak, Karadeniz daha da şahlanacaktır. 

14 Mayıs 2023 tarihinde, hem 13’üncü Cumhurbaşkanımızı belirleyeceğiz, hem de 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimini yapacağız. Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, sosyal medya teröristleri, ajan provokatörler, bölücü çevreler, azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler. Kavga arayanlara sabır ve sebatla muamele edeceğiz. Kaos arzulayanlara sarsılmaz duruşumuzla engel olacağız. Demokrasi kültürümüzü baltalamak, istikrarımızı budamak, ülkemizi bunalıma sokmak isteyenlere iman ve irademizle direneceğiz. Çünkü biz Türkiye’yi çok seviyoruz. Aziz vatanımızı canımızdan aziz biliyoruz” şeklinde konuştu. 

 

VATANA SAHİP ÇIKIYOR MUYUZ?


 ‘Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine de mutlaka ulaşma kararındayız’ vurgusu yaparak Halk Buluşmasında konuşmasına devam eden Devlet Bahçeli , “Şimdi siz söyleyiniz, Ordu’nun kararlılığınızı hep bir ağızdan haykırınız. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine hazır mısınız?  Sandığa gidecek misiniz? Millet ve vatan düşmanlarına, yerli ve yabancı bozgunculara ders verecek misiniz? Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ordu milletvekili adaylarını TBMM’ne gönderecek misiniz?  Cumhur İttifakı’nın yanında mısınız? Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı çok yüksek bir destekle yeniden seçecek misiniz? Söz mü? Sandıklardan taşıyor muyuz? Vatana sahip çıkıyor muyuz? Bayrağa sahip çıkıyor muyuz?” çağrısı yaptı.


ÇAĞRIMIZ KUTLU CEDDİMİZİN ÇAĞRISIDIR


‘Aziz Milletim Sıra Sende’ diyerek kalabalığa seslenen Bahçeli, “Ordulu kardeşlerim sıra alayınızda. Devlet ve Milletiyle, Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye” Çağrımız birliğe, dirliğe, kardeşliğe ve huzuradır. Çağrımız dik baş, tok karın, mutlu yarınadır. Çağrımız yükselen ve süper güç mertebesine çıkacak Türkiye’yedir. “Komşusu açken tok yatmayacak” yüksek vicdanların, “Fırat kenarında otlayan kuzunun” vebalini duyacak tertemiz gönüllerin, “Aç iken doyurdum, çıplak iken giydirdim, az milleti çok kıldım” diyenlerin bulunacağı ve buluşacağı ahlaklı, adaletli, inançlı, erdemli, hakça paylaşımı esas alan bir geleceğe çağrıdır bizim çağrımız. Çağrımız Türk tarihinin çağrısıdır. Çağrımız kutlu ceddimizin çağrısıdır. Çağrımız cumhurun çağrısıdır. Çağrımız çiftçimizin, emeklimizin, esnafımızın, memurumuzun, işçimizin, yetimlerimizin, şehit analarımızın, şehit yavrularımızın, tüm mazlumların çağrısıdır. Çağrımız al bayrak altında toplanıp istikbale el ele, omuz omuza, tek nefes halinde yürüyüş çağrısıdır. “Ne Mutlu Türküm Diyene” haykırışı etrafında kenetlenme çağrısıdır bizim çağrımız. Ve bizim çağrımız içinde bulunduğumuz çağın akışını değiştirmeye sonuna kadar taliptir. Değerli Kardeşlerim, Muhterem Dava Arkadaşlarım, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, milletimizin bekası, ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıyadır. Bu görev tarihidir, tehiri ve tevzisi düşünülemez. Maruz kaldığımız stratejik tehditler küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir. Milli birliğimizi, milli güvenliğimizi, milli çıkarlarımızı, milli varlığımızı, milli gelecek projelerimizi sömürge hesaplarına, lord planlarına, egemen güçlerin inisiyatifine teslim etmek isteyenler ayan beyan ortadadır. Bunlar zillet ittifakında yuvalanmışlardır. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu teröristlerle yol yürümektedir. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu zalimlerin kontrolündedir. Bu nedenle paravan adaydır, kumandalı adaydır, kukla adaydır, 7+2 formatlı kumar masasının icazetli adayıdır. Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmıştır. Onların dümen suyuna girmiştir. Maalesef CHP artık tanınmaz ve tanımlanamaz haldedir. Aziz Atatürk’ün kurduğu parti HDP’yle tek yumurta ikizine dönüşmüştür. Mehmetlerimizin katilleri Kılıçdaroğlu için çalışmaktadır. PKK ve FETÖ Kılıçdaroğlu lehine propaganda yapmaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yol açtığı Erzurum provokasyonun altından da bölücüler ve FETÖ’cüler çıkmıştır.


 “CHP ZİHNİYETİ ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATMANIN PEŞİNDEDİR”

 

Karşımızdaki güruh demokrasi katilidir. Karşımızdaki ittifak terör ve ihanet ittifakıdır. Ordu’da CHP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum, gelin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümüne birlikte sahip çıkalım. Gelin Aziz Atatürk eserlerine ve emanetlerine beraberce destek olalım. İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerim, gelin bu şerefe siz de dahil olun. CHP ve İYİ Parti yönetimleri yoldan çıkmıştır. Bu iki parti Türkiye muhalefetinde söz kesmiştir. Yanlarına da Kandil ile Pensilvanya’yı alarak zehir ve zillet saçmaktadırlar. Oyun büyüktür. Senaryo karanlıktır. Tehlike zillet ittifakında düğümlenmiş haldedir. Geride kalan iki haftalık süre zarfında cereyan eden provokasyonların iç yüzüne bakıldığında Kılıçdaroğlu’nun, iç ve dış ihanet cephesinin Türkiye’yi mahvetmek için her fırsatı ganimet gördüğü anlaşılmaktadır. Allah’ın bir lütfu neticesinde, Gabar Dağı’da bulunan petrol rezervi zillet ittifakının uykularını kaçırmaktadır. Karadeniz’den çıkarılan doğal gaz zillet ittifakını rahatsız etmektedir. Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortağı HDP, milli muharip uçağımız Kaan’dan, İHA’larımızdan, SİHA’larımızdan korkuya kapılmıştır. Ancak korkunun eceli faydası yoktur. Bundan böyle teröristlerin saklanacak, sığınacak, kaçacak güvenli bir yeri olamayacaktır. Terör neredeyse meşru hedefimiz orasıdır. Hainler nerede fitne saçıyorsa oralar temizlenecektir. Cumhuriyet’in yeni yüzyılında terör musibetinden Allah izniyle kurtulacağız. Kanlı ve kalleş döngüye son vereceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Hem aşımıza, işimize, emeğimize, ekmeğimize ve egemenlik haklarımıza sahip çıkacağız, hem de insanlığın yüz karası bölücü terör örgütünü yıkıp geçeceğiz. Kılıçdaroğlu 6 Mayıs 2023 tarihinde Adana’da demiş ki: “Her hakkı teslim edeceğim, her hukuku uygulayacağım.” Sayın Kılıçdaroğlu sana göre hak nedir? Her hakkı teslim edeceğim derken muhatapların kimlerdir? Uygulamak istediği hukukun muhtevası nelerden oluşmaktadır? Türkiye’de hakkı yenmiş, hakları çiğnenmiş hiç kimse yoktur. Eğer çıkarsa onların haklarını iade etmek de namus borcumuzdur. Kılıçdaroğlu her hukuku uygulamaktan bahsetmesi maksatlıdır. Türkiye’de hukuk tektir. Elbette hukukun üstünlüğü hakim ve havidir. Kılıçdaroğlu için hak ve hukukun konusu teröristler midir? Terörist Demirtaş’ı bırakmak hangi hakkın, hangi hukukun gereğidir? Türkiye’de bölücülerin hukuku değil, milletin hukuku egemendir. Bu gerçeği hiç kimse değiştiremez, değiştirmeye de gücü yetmez, yetemez. Teröristler için adalet ve hukuk isteyen CHP zihniyeti, esasen kahramanları mahcup ve mahkum etmeninin, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmanın peşindedir” ifadelerini kullandı.

 

KARADENİZ'İN İNCİSİ ORDU ZİLLETE PRİM VERMEZ

‘İYİ Parti de aynı melanet yolun yolcusudur’ diyen Devlet Bahçeli , Bizimle beraber misiniz? Sorusunu sordu vatandaşlara ve şu ifadeleri ekledi; “Afrin’i geri alacağız diyen bölücü teröristlere anladıkları dilden mesaj verdik, şu işe bakınız ki, cevap İYİ Parti Başkanı’ndan geldi. Demek ki, attığımız taş aynı daldaki iki kuşa birden isabet etti. İYİ Parti Başkanı’nın PKK’ya avukatlık yapması rezalettir. Ancak iradesini ve itibarını kaybetmiş bir siyasetçi bu içler acısı durumlara düşecektir. Bunların alayı zillettedir. Bunların alayı istikametini kaybetmiştir. İlk kez oy verecek genç kardeşlerim, varlığımızı, birliğimizi ve bağımsızlığımızı birlikte müdafaa edelim. Sayıları beş milyonu aşan genç kardeşim inanıyorum ki, “Elbette Öyle, Benim İlk Oyum MHP”ye diyeceklerdir. Türk gençliği aldanmaz, aldatmaz, yalan vaatlere kanmaz. Karadeniz’in incisi Ordu zillete prim vermez. Soruyorum sizlere: Milliyetçi Hareket Partisi’ne evet mi?” 

 HEP BİRLİKTE TÜRKİYE'YİZ, HEP BİRLİKTE TÜRK MİLLETİYİZ” 

 “Ordu’nun umutlarını kırmaya çalışanlara karşı birlikte olalım. Ordu’nun talihini kapatmaya çalışanlara karşı birlikte duralım diyen MHP Lideri Devlet Baçeli;

“Diyorum ki: “Devlet ve Milletiyle Her Şeyden Önce Türkiye.” Diyorum ki: “Yeni Türkiye, Yeni Hayat, Hep Birlikte Kurarız.” Diyorum ki: “Milli Birlik ve Kardeşlikle Hep Birlikte Yaşarız.” Bugüne İstikrar, Yarına Huzur Diyorsak, Hep Birlikte Başarırız. Engelleri, Zorlukları Hep Birlikte Aşarız. “Devletin Gücü Milletin Ferasetiyle Hep Birlikte Yaparız.” Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılında Güçlü Devleti Hep Birlikte İhya Ederiz. Hep Birlikte Türkiye’yiz. Hep Birlikte Türk Milletiyiz. İstiklalimizi ve istikrarımızı koruyarak istikbalimizi hazırlıyoruz. Bu ülkeye sevdalı olmanın kolay olmadığını da gayet iyi biliyoruz.  O halde 14 Mayıs’ta söz sırası sizdedir. Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyen her vatan evladıyla kaderimiz birdir. Biz birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bizim özbeöz kardeşimizdir. Ordu milletvekili adaylarımıza ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok güçlü desteğinizi bekliyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diye konuştu.

 




Anahtar Kelimeler : DEVLET, BAHÇELİ, “SIRA, SİZDE”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler