HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 12:07

FATSA’DA KADINLARIN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAK

Ak Parti Milletvekili Adayı Mahmut Özer, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesinin Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmaları ziyaret etti.
FATSA’DA KADINLARIN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAK

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Ak Parti Milletvekili Adayı Mahmut Özer, seçim çalışmaları kapsamında Fatsa ilçesinin Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmaları ziyaret etti.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmaları ziyareti esnasında Mahmut Özer’e, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, Milletvekilleri Ergün Taşçı, Şenel Yediyıldız, Milletvekili Adayı İsa Yüksel, önceki dönem Milletvekillerinden Eyüp Fatsa ve partililer eşlik etti.

Tekstil firmaları gezisi esnasında çalışan kadınlara, gözleri arkada kalmasın diye kreş sözü veren Milletvekili Adayı Mahmut Özer, kadınların çalışmaya geldiklerinde, çocuklarını sabah gönül rahatlığıyla bırakıp akşam giderken alabilecekleri kreşin yatırım bütçesine dâhil edildiğini söyledi.

 “BU HİKÂYE ÜRETEN TÜRKİYE HİKÂYESİ”

Türkiye’nin kadınların istihdamı konusuna büyük önem verdiğine, son yedi yıl içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda bir hikâye yazıldığına değinen Mahmut Özer: “Bu hikâye birilerinin hikâyesi değil, bu hikâye bizim hikâyemiz, bu hikâye sizlerin de hikâyesi, bu hikâye üreten Türkiye hikâyesi. Onun için diğer ülkeler çekiniyorlar. Üreten bir Türkiye istemiyorlar. Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Çünkü rekabet edebilecekleri, çok daha üretmeyen, pasif, edilgen ülkeler istiyorlar. İşte Sayın Cumhurbaşkanımız bu hikâyeyi değiştirdi. Bambaşka bir hikâye doğdu.” dedi. 

20 yılda sağlıkta, altyapıda, yollarda yapılanlara bakıldığında Türkiye Yüzyılı’nın umut verdiğini, bu nedenle uluslararası anlamda rahatsızlıklar duyulduğunun altını çizen Mahmut Özer: “Üretim kapasitesiyle, söylediği dille, yeni ürettiği hikâyelerle sadece Türkiye'de değil tüm dünyadaki mazlumların yanında olmasıyla ezberleri bozup fazla olmaya başladı. Bizler inşallah sizlerin desteği ile Türk insanı olarak fazla olmaya devam edeceğiz. İnşallah Ordu'da sizlerin destekleriyle yepyeni bir  hikâye üretmeye devam edeceğiz. Ordumuzu diğer illerin Karadeniz’in birinci sınıf tüm problemlerini aşmış, Türkiye Yüzyılı’nın örnek uygulamalarını gerçekleştirdiği bir şehir haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Mahmut Özer son olarak, Milletvekilleri Eyüp Fatsa’ya, Şenel Yediyıldız’a, Metin Gündoğdu’ya, Ergün Taşçı’ya, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ve bu hikâyeye destek olan herkese teşekkürlerini sundu.




Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, KADINLARIN, GÖZÜ, ARKADA, KALMAYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler