HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 14:39

FATSA'DA “KAYNAK RÜZGARI” ESTİ

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak'ın bu kez durağı Fatsa ilçesi oldu.
FATSA'DA “KAYNAK RÜZGARI” ESTİ

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak, 19 ilçede ziyaretlerini sürdürerek Ordulularla bir araya gelmeye devam ediyor. Kaynak'ın bu kez durağı Fatsa ilçesi oldu. Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde hemşehrileri ile bir araya gelen Kaynak'a, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve AK Parti Fatsa ilçe Başkanı Yasin Sarıçiçek eşlik etti. Samimi bir atmosferde Türkiye’nin seçim gündemini, dünyayı, Fatsa’yı ve Ordu’yu konuşan Kaynak, gösterilen teveccüh ve sevgiyi asla karşılıksız bırakmayacağını söyledi.

Kaynak söyleşide “Her milletin bir karakteri vardır ve bu karakterler birbirine benzemez. Örneğin, Türkler esir olmayı sevmezler. O sebeple “Ya İstiklal Ya Ölüm” derler” dedi.

Kaynak'ın gündeminde 14 Mayıs seçimleri de vardı. “Türkiye çok büyük bir mücadelenin içerisinde. Biz çok bekledik bu günü ve bu günü durdurmaya çalışıyorlar. Tüm Batılı medyalar bize saldırıyor. Tarihimizin kodlarını bilmeyenler sadece bir gemi diyorlar ama bu biz Türkler için önemli” ifadelerini kullandı.

Kaynak'ın hedefinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'daki mitinginde fındıkla ilgili söylemlerini anımsatarak “Eğer adam Urfa'da fındık yetiştiriyorsa yanına yaklaşmayın” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili “Girecek olduğu seçimde bile dünya ayağa kalkıyor. Cumhurbaşkanımız nasıl bir lider görüyorsunuz. Biz şimdi vaz mı geçeceğiz? İnadına inadına gideceğiz” dedi.

Türkiye'de terörün bittiğini vurgulayan Kaynak, “Ülkemiz bu örgütü kendi içinde bitirdi. Artık Türkiye dışarı çıktı ve örgütün diğer uçlarını bitirmeye başladı” dedi. “Bu 14 Mayıs'ı onların kabusu yapacağız” diyen Kaynak, bu milletin gelişmesinin asla durdurulamayacağının altını çizdi.




Anahtar Kelimeler : FATSA'DA, “KAYNAK, RÜZGARI”, ESTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler