HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Mayıs 2023 Salı Saat: 18:33

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI, MURAT KAÇAK’I ZİYARET ETTİ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ı iş yerinde ziyaret ederek istişarede bulundu.
ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI, MURAT KAÇAK’I ZİYARET ETTİ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine günler kala Milliyetçi Hareket Partisi’nde hareketli dakikalar yaşanıyor. 11 Mayıs Perşembe günü Ordu mitingi öncesi Ordu’ya gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ı iş yerinde ziyaret ederek istişarede bulundu.

Muhalefet cephesinin günler daraldıkça daha da gerginleştiğini belirten Yıldırım, yalan ve iftiralarla yaptıkları algı operasyonlarına şimdi yenilerini de ekleyerek kendi kendilerine taşlı sopalı organizasyonlar yapıyor, sonra mağdura yatıyorlar dedi.

Ne yaparlarsa yapsınlar Milletimiz terör destekçilerine, vatan hainlerine geçit vermeyecektir diyen Yıldırım, her gittiğimiz noktada vatandaşlarımızın büyük ilgi ve alakası ile karşılaştıklarını belirterek, seçimlerde Allah’ın izni ile açık ara zaferle çıkacağız dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile beraber Türkgün Gazetesi imtiyaz sahibi Ercan Varol, Ankara'da İş insanı Erkan Aslan ve Ordu Ülkü Ocakları Başkanı Doğan Mert Duran’ı da ağırlayan MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, kendilerine ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler