HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 15:24

MUHTARLARDAN DA ŞANLITÜRK’E BÜYÜK DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Altınordu, Kabadüz, Gülyalı, Perşembe, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye ilçelerinde görev yapan muhtarlarla kahvaltılı toplantı yaptı.
MUHTARLARDAN DA ŞANLITÜRK’E BÜYÜK DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Altınordu, Kabadüz, Gülyalı, Perşembe, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye ilçelerinde görev yapan muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Ramada Plaza by Wyndham Ordu Otelde yoğun katılımın sağlandığı toplantıda Şanlıtürk, muhtarlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ’ye güvenmelerini isteyerek MHP Milletvekili adaylarına da Mecliste 3/2’lik çoğunluğun sağlanması için destek istedi.

“MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZİN SINIR UÇLARIDIR”

Şanlıtürk; “Bugün, Altınordu, Kabadüz, Gülyalı, Perşembe, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye'mizin çok kıymetli muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldik. 

14 Mayısta yapılan seçimler ve Cumhur İttifakı'nın görüşleri hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla bir araya geldik. Muhtarlarımız devletin sınır uçlarıdır. Sizler vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini alarak çözüm üretmek ve vatandaşa her konuda yardımcı olmak için var gücünüzle çalışıyorsunuz.

“MUHTARLARIN SORUNLARINI EN İYİ BİLEN KARDEŞİNİZİM”

Muhtarlarımızın sorunlarının ve sıkıntılarının da çok olduğunu bilen bir kardeşinizim. Sizin sıkıntılarınızı da çözmek için var gücümle çalışacağıma yürekten inanıyorum. Buradan yine bir söz daha vermek istiyorum. Hani seçim sloganımızda demiştik ya. Eğer bana destek verirseniz, seçildiğim takdirde ne zaman başınız düştü mü dara, Naci Şanlıtürk’ü ara sözümü sizler içinde yineliyorum. Rabbim, birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

“BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİDİR”

Ülke siyaseti üzerinden de Cumhur İttifakının strateji ve hedeflerini anlatan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Değerli Muhtar kardeşlerim, bakınız bu seçim çok önemli ve bir o kadar da stratejik bir seçimdir. Bir yanda ülkemizi bölüp, parçalamak isteyen hain terör örgütleri bir yandan da Amerika Emperyalistinin esaretinde kalarak ülkemizi emperyalizme teslim etmek isteyen bir zihniyet var. Bunlara mı destek vereceksiniz? Hayır… Allah hepinizden razı olsun.

“HEDEFİMİZ, ERDOĞAN’I EN YÜKSEK OY İLE SEÇMEKTİR”

Cumhur İttifakı olarak hedefimiz, öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oy ile seçmektir. Ben Ordu’dan Cumhurbaşkanımıza en az yüzde 70 oy çıkacağına inanıyorum. İkincisi de bu şer odaklarıyla başa çıkmak için bizimde Mecliste 3/2’lik çoğunluğu yakalamamız lazım. İşte bu yüzden sizlerden MHP’nin adaylarına sahip çıkmanızı istiyor ve desteklerinizi bekliyoruz.

“ŞER ODAKLARINI SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Şimdi buradan tekrar sormak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oy ile seçecek misiniz? Evet… Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ’ye güveniyor musunuz? Evet… Ordu’nun evladı her zaman yanınızda ve içinizde olan Naci Şanlıtürk’e destek verecek misiniz? Evet… Rabbim hepinizden razı olsun. 14 Mayıs Pazar Günü sıra sizde olacak. İnşallah bu şer odaklarını hep birlikte sandığa gömeceğiz” diye konuştu.

Şanlıtürk’ün konuşmalarının ardından söz alan muhtarlarda, “Cumhur İttifakına sahibiz, Naci Şanlıtürk’e de sahibiz” diyerek desteklerini ifade ettiler.




Anahtar Kelimeler : MUHTARLARDAN, DA, ŞANLITÜRK’E, BÜYÜK, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler