HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 23:21

“TARİHİ OY İLE KAZANACAĞIZ”

Akkuş, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak’ı ağırladı.
“TARİHİ OY İLE KAZANACAĞIZ”

Akkuş, AK Parti Ordu Milletvekili Adayı İbrahim Ufuk Kaynak’ı ağırladı. Kaynak ilçede ilk olarak AK Parti SKM binasında düzenlenen toplantıya katıldı. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci de toplantıda hazır bulundu. Ardından esnafları ziyaret etti. Tek tek işyerlerini gezen Kaynak halkla da sohbet etti. Akkuşluların yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılaştı. Kimi uzun uzun sohbet etti, kimi ise fotoğraf çektirdi. 

İbrahim Ufuk Kaynak daha sonra ilçedeki Hıdırellez şenliklerine katıldı. İlk olarak Akpınar mahallesinde ardından da Yeşilköy’deki etkinlikte yerini aldı, vatandaşlarla aynı heyecanı yaşadı. Yeşilköy’deki şenliğe AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat da katıldı. Adaylar burada Akkuşlulara seslendi ve partilerine 14 Mayıs seçimlerinde destek istediler.

İlçelerde gördüğü destek ve düzenlenen mitinglere gerçekleştirilen katılımın tek bir şeyi ifade ettiğini belirten İbrahim Ufuk Kaynak, “Türkiye yüzyılının mimarı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan her gittiği ilçede katılım rekorlarının kırıldığı mitingler düzenliyor. Bizler Sayın Erdoğan’ın Ordu Milletvekili adayları da her ilçede aynı coşku ve heyecanla karşılanıyoruz. Mitingler ve ziyaretler gösteriyor ki tarihi oy ile bu seçimlerde zafer bizim olacak” dedi.




Anahtar Kelimeler : “Tarihi, oy, ile, kazanacağız”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler