HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Mayıs 2023 Cumartesi Saat: 11:45

HAMARAT, “TÜRKİYE’Yİ FINDIĞIN İŞLEME MERKEZİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında Çatalpınar ilçesini ziyaret etti.
HAMARAT, “TÜRKİYE’Yİ FINDIĞIN İŞLEME MERKEZİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini Çatalpınar ilçesinde sürdürdü. Hamarat ilk olarak Çatalpınar İlçesi’nde Belediye Başkanı Ahmet Türe, İlçe Başkanı Haşim Bakar ve Eski Belediye Başkanı Muhasin Eriş’in de katılımıyla muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Yapılan istişarede önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. 

Hamarat önümüzdeki dönem istihdam ve fındıkla ilgili önemli çalışmaların yapılacağını ifade ederek, “Önümüzdeki dönemde yeni genç nesille Türkiye’yi fındığın işleme merkezi yapacağız. Dünya’ya fındığı işlenmiş olarak satacağız” dedi.

“BİZ MAKAM İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN YARIŞIYORUZ”

Milletvekili Adayı Hamarat burada yaptığı konuşmada, “20 yıldır Türkiye’yi ayağa kaldırmış iktidarız. Zaten Cumhurbaşkanımızın bize güç vermesi olmasa, onun milletine sevgisi, milletinin ona güç vermesi olmasa bunların hiçbirini yapamayız. Dolayısıyla bir paye verilecekse en büyük paye Sayın Cumhurbaşkanımızın, AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızındır. Şahsımızın değil. Burada aynı sofrada bir önceki belediye başkanımız ile şimdiki belediye başkanımız aynı sofrada bir arada. Bunu her partide göremezsiniz. Bu bizim makam için kavga etmediğimizi, bizim hizmet için yarıştığımızın delilidir” dedi.

“SİYASETTE DİKENSİZ GÜL BAHÇESİ DEĞİL”

Hamarat daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Kayatepe Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Hamarat, “Mevlana’nın dediği gibi gülü sularsanız, gül çoğalır, dikeni sularsanız diken çoğalır. Milletimiz 20 yıldır bizi ödüllendirdi, bize destek verdi. Biz de güzel şeyler yapmaya çalıştık. Siyasette Dikensiz gül bahçesi değil. Bu seçimde de sizler yine iyiyi, güzeli, daha hizmet edeni ve sizi seveni, Türkiye için heyecanlananları, kafasının arkasında başka düşünce olmayanları destekleyeceğinizden şüphemiz yok. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Hamarat, Kayatepe Mahallesi’nde Şehit Piyade Er Ramazan Erbaş’ın kabrini de ziyaret ederek dua etti. Hamarat Elmaköy Şifa Suyu Mahallesi’nde de esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret etti. 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler