- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA YOLA DEVAM

Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginde, yoğun bir kalabalık ve ilgi hâkimdi.
Ak Parti Ordu İl Başkanlığı sosyal medya hesabında bu kalabalık: “Büyük coşku meydanlara sığmadı” başlığıyla paylaşıldı.
“Ordu’dan Dünya’ya mesaj var: Ordu, liderinin yanında, Ordu Türkiye Yüzyılı’na hazır.” Şeklinde paylaşım yapan Ak Parti Ordu İl Başkanlığı devamında ise: Ordu bugün tarihi anlara tanıklık etti. Yüz binlerce kişilik coşkulu kalabalık, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına bastı. İnsan seli, Cumhuriyet Meydanı’ndan taştı. Ordu, tüm dünyaya "RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LA YOLA DEVAM" mesajını verdi. Herkes bir kez daha gördü ki Ordu, Türkiye Yüzyılı’na hazır.” İfadeleri kullanıldı.