HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Mayıs 2023 Perşembe Saat: 17:16

ŞANLITÜRK’DEN MİLLET İTTİFAKINA SERT TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem 1. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Millet İttifakından oluşan siyasi partilerin seçim sürecinde yapmış oldukları liste polemiklerine karşı ateş püskürdü.
ŞANLITÜRK’DEN MİLLET İTTİFAKINA SERT TEPKİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem 1. Sıra Ordu Milletvekili Adayı Naci Şanlıtürk, Millet İttifakından oluşan siyasi partilerin seçim sürecinde yapmış oldukları liste polemiklerine karşı ateş püskürdü. Cumhur İttifakının her zaman etle tırnak gibi olduğunu her fırsatta dile getiren Şanlıtürk, yaptığı açıklamada Millet İttifakına yüklendi.

 “SÖYLEYECEK SÖZ, YAPACAĞINIZ BİR İCRAAT YOK”

 Şanlıtürk; “Bugünlerde seçime bir aydan az bir süre kala ortaya çıkanlar, kendilerini Ordu’nun evlatları olarak tanıtmakla meşguller. Ben üç yıldır sahadayım. Adım atmadığım yer, tutmadığım el kalmadı. Siz düne kadar neredeydiniz. Seçime bir hafta kalmış, söyleyeceğiniz bir söz, yaptığınız, yapacağınız bir icraat yok. Ne yapalım o zaman Cumhur İttifakının listesi üzerinden yürüyelim demek mi Ordululuk? PKK’nın siyasi şubesi HDP’nin koluna girmek mi Ordululuk? FETÖ’nün kumpasına girip dümenine sarılma mı Ordululuk? Bu dümen ve bu kayıpla siz Ordululardan prim mi alacağınızı zannediyorsunuz. 

10 yıl önce FETÖ’nün dizinin dibine oturanlar, 10 yıldır Ordu’ya ayak bile basmayanlar bugün burada Ordululuk taslayamazlar. Ayrıca AK Parti Hükümeti zamanında Bakanlık yapmış ve Ordu’ya hiçbir fayda ve katkı sağlamayan birisi, bugün bütün terör örgütleriyle beraber işbirliği yapan Millet İttifakına geçerek şimdi muhalefet kanadında Ordu’ya ne gibi bir katkı ve hizmet sağlayacaktır? Siz kimi kandırıyorsunuz? 

“CUMHUR İTTİFAKI ETLE TIRNAK GİBİDİR” 

Cumhur İttifakının bütün adayları çok şükür Orduludur. Cumhur İttifakı etle tırnak gibidir. Yalnız sayın bakanımız Misafirimizdir ve başımızın tacıdır. Sayın Bakanımızı da Cumhurbaşkanımız Ordu’ya göndermiştir. Bu da demektir ki, genel merkez iradesiyle Ordu’ya gelmiştir. AK Partinin Milletvekili adayları da Cumhur İttifakının adaylarıdır. MHP’nin Milletvekili adayları da Cumhur İttifakının adaylarıdır. Çok şükür ben öz be Orduluyum. Beni merak edenler özgeçmişime baksınlar. Beni merak edenler yaptıklarıma, yaptığım hizmetlerime baksınlar. Ben bu şehir için yaşantım boyunca hizmet ettim ve etmeye de devam edeceğim. Öyle üç gün kala ortaya çıkanlara da verilecek hiçbir tavizimiz yok” dedi. 

“ADAYIMIZ BELLİ, KARARIMIZ NETTİR” 

Şanlıtürk, açıklamasına şöyle devam etti; “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, şer emelleri besleyenlere hiçbir şart altında geçit vermeme konusunda manevi ve iradi söz birliği etmiştir.

Bu bakımdan hiç kimse hayal peşinde koşmamalı, Türk milletinin gücünü ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in sabrını test etmek gibi bir gaflete düşmemelidir. İçinden geçtiğimiz nazik dönemde herkesin sağduyunun rehberliğinde hareket etmesi, ihanet girişimlerine karşı milli duruş sergilemesi, toplumsal huzurun tesisi ve korunması hususunda sorumlu davranması tarihi bir görevdir. Biz bu görevin şuuruyla hükümetimizin yanındayız. Devletimizin arkasındayız. Sokak çetelerinin, terör örgütlerinin, yedi düvelin karşısındayız. Çünkü biz Cumhur İttifakı’yız. Çünkü biz vatanın ha ekmeğini yemişim ha kurşununu diyen serdengeçti ruhlu Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Velhasıl hep birlikte Türkiye’yiz. Adayımız belli, kararımız nettir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en yüksek oyla seçeceğimize ve MHP’nin milletvekili sayısını da daha çok artıracağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.

             HABER  MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler