HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
3 Mayıs 2023 Çarşamba Saat: 22:45

BAHAR BAYRAMI YAŞANACAK

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan, 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında mitingler devam ediyor.
BAHAR BAYRAMI YAŞANACAK

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan, 28. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da vardı.


Açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu birinci turda, birleşe birleşe ve birlikte seçileceğini belirterek “İnşallah Kızılay'da hep beraber karşılayarak, Çankaya'ya kadar götüreceğiz. Nasıl Millet İttifakı'nın bütün belediyelerinde bolluk, bereket, huzur varsa inşallah ülkemizde de on dördünden sonra bahar bayramı tam olarak yaşanacak, ülkemize bahar gelecek.” Dedi.


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Ordu ile başka bir hususiyeti olduğunun altını çizerek Cemal Enginyurt ile birlikte olduklarını söyledi. Uysal sözlerine: “Zannetmeyin ki İstanbul’da da adayımız filan yok. Kendisi gibi başta Ordu ve fındık üreten insanlarımızın hakkını, hukukunu sonuna kadar savunacaktır. Seyit beyi, Mustafa beyi ve Millet İttifakı’nı da sizlere emanet ediyoruz.” Şeklinde devam etti.




Anahtar Kelimeler : BAHAR, BAYRAMI, YAŞANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler