HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Mayıs 2023 Salı Saat: 18:14

AKP’Lİ 6 ÜYE BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINA KATILMADI

Bu sabah Gülyalı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirilmesi gerekirken, 6 üyenin katılım sağlamaması nedeniyle toplantı yapılamadı.
AKP’Lİ 6 ÜYE BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINA KATILMADI

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Bu sabah Gülyalı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirilmesi gerekirken, 6 üyenin katılım sağlamaması nedeniyle toplantı yapılamadı.


Toplantının yapılamamasının ardından Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile dile getirdi.


Gülyalı’da bir ilkin yaşandığını ve halkın oylarıyla seçilen AKP’li meclis üyelerinin herhangi bir gerekçe belirtmeksizin Belediye Meclis Toplantısı’nakatılım sağlamadıklarını belirten Başkan Ulaş Tepe: Toplam 9 meclis üyesinin yer aldığı belediyemizde 1’i bağımsız üyelerin 5’ini AK Parti ve 3’ünü de CHP temsil ediyor. CHP’li meclis üyelerinin katılımlarına rağmen, kalan 6 üye meclis toplantısına katılım sağlamadı. Salt çoğunluk sağlanamadığı için de toplantıyı gerçekleştiremedik. Toplantıya ilişkin tebliğ, yasal süreler içerisinde kendilerine iletilmesine rağmen katılım göstermeyerek Gülyalı halkının iradesini yok sayan bu zihniyeti öncelikle Gülyalı halkının vicdanına havale ediyorum. Yasal yoldan gerekli işlemleri başlatacağımızı da ayrıca belirtmek istiyorum.” Açıklamasında bulundu.


Çeşitli yollar ile dört yıl boyunca hizmet ve projelerin engellenme girişimlerinin seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte açıktan devam ettiğini ileten Ulaş Tepe: “Meclis toplantısına katılmayarak sabote ettiğinizi sandığınız çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürecek. Böylesine basit girişimler bizim hizmet aşkımızı baltalayamaz. Halkımızın desteğiyle yolumuza her zamankinden daha azimli bir şekilde devam edeceğiz.” Dedi.




Anahtar Kelimeler : AKP’Lİ, 6, ÜYE, BELEDİYE, MECLİS, TOPLANTISINA, KATILMADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler