HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 20:43

MAHMUT ÖZER ÇAYBAŞI’NDA

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer seçim çalışmaları kapsamında Çaybaşı’nı ziyaret etti.
MAHMUT ÖZER ÇAYBAŞI’NDA

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Özer seçim çalışmaları kapsamında Çaybaşı’nı ziyaret etti.


Açıklamalarda bulunan Bakan Mahmut Özer: “Hizmetlerle dolu son 20 yılda, Sayın Cumhurbaşkanı liderliğinde, eğitimden altyapıya, ulaşımdan sağlığa ve enerjiye kadar birçok alanda vatandaşlarımızın faydalandığı bir dönemi yaşıyoruz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta milletimizin iradesi sandıkta tekrar tecelli edecek ve biz de Sayın Cumhurbaşkanı'nın liderliğinde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


“DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”


“Yıllardan beri bu yatırımları engelleyenler, bu yatırımların sadece bir bölgede yoğunlaşmasını isteyenler, bu kaynakların Türkiye'nin her tarafına dağılmasını hiçbir zaman kabullenemediler. Bugün diyorlar ki Türkiye hakkını alacak. Türkiye aslında hakkını son 20 yılda aldı. Daha gidecek çok yolumuz var. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta milletimizin iradesi tekrar sandıkta tecelli edecek. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde yola devam edeceğiz."

 

“BU SEÇİM KRİTİK BİR SEÇİM”

 

" Ben inanıyorum ki Çaybaşı geçmişte olduğundan çok daha gür bir şekilde sesini çıkartacaktır. Çünkü bu seçim gerçekten kritik bir seçim. Özellikle uluslararası mahfillerin en fazla etkinlik yaptığı seçimler. Tek bir dertleri var. Recep Tayyip Erdoğan gitsin. Sonrasında ülke ne olursa olsun. Hiç umurlarında bile değil. Çünkü geçmişte de bu halkın başına neler gelebileceği hiç umurlarında olmadı. Türkiye'nin her noktasında son 20 yılda dünya kadar okul yapıldı. Mevcut okul sayıları ikiye, üçe katlandı. Ne için? Sizin çocuklarınız rahat bir şekilde okula gitsin diye. Son 20 yılda çocuklara ücretsiz ders kitaplarını dağıtan kim?" sorusunu yönelten Özer, "Hatırlayın eski günleri. Kırtasiyelerde geziyordunuz. Para verdiğiniz gibi kitapları da alamıyordunuz. Şu ana kadar 4 milyar kitap ücretsiz olarak vatandaşın çocuğuna dağıtıldı. Yardımcı kaynakları da ücretsiz dağıtmaya başladık. Taşımalı eğitimle sizin çocuklarınızı ücretsiz bir şekilde taşıma yapıldı. Amaç neydi? Bir tane çocuk bile geride kalmasın. Bunları yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan idi. Bu hakkı çocuklarımıza Cumhurbaşkanımız verdi." 

Daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Özer, Çaybaşı Belediye binasının giriş katındaki kadın kooperatiflerinin hazırladığı yöresel ürünleri de inceledi.




Anahtar Kelimeler : MAHMUT, ÖZER, ÇAYBAŞI’NDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler