HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 20:30

TİP SAHAYA ÇIKTI

Seçim çalışmaları kapsamında Ordu Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş’ı ziyarette bulunan Türkiye İşçi Partisi Adayları Ayşegül Aydın Şengöz ve Deniz Arslantürk Tribün Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundular.
TİP SAHAYA ÇIKTI

HABER: Kübra ÇAKIR-Tuğçe ARSLAN

Seçim çalışmaları kapsamında Ordu Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş’ı ziyarette bulunan Türkiye İşçi Partisi 1. Sıra adayı Ayşegül Aydın Şengöz ve 4. Sıra Adayı Deniz Arslantürk Tribün Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundular.

Ayşegül Aydın Şengöz açıklamasında; “Türk işçi Partisi olarak önceliğimiz gençler halk emeği ile çalışan alın teri ile kazanan insanların hakkını savunmak kadınların gençleri mecliste sesi olmak o yüzden Elvan hanımı ziyaretimiz bizim için çok önemli, kadınların gücüne inanıyoruz, dayanışmaya inanıyoruz, oyunuzu tipe vermenizi bekliyoruz ve Kadınlar el ele diyoruz.” diye konuştu.

Deniz Arslantürk ise; “Ordu’da daha önce örgütümüz yoktu. Biz hem bunu oluşturup hem de seçim çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda insanlar bizi çok bilmiyorlar fakat bunun için çalışıyoruz, kendimizi tanıtıyoruz. Türkiye İşçi Partisi Türkiye’de biliniyor biraz ama Ordu’da çok bilinmiyor, bunun için kendimizi tanıtıyoruz, yapacaklarımızı anlatıyoruz Ordu’da Ayşegül hanımı gönderebilirsek buradaki gençler ve kadınların sesi olacağız. Önceliğimiz bu dayanışmanın nitelikli eğitimin, çocukları kreşe daha kolay erişebilmesinin yollarını arayacağız. Önceliklerimiz bunlar Türkiye anlamındaki önceliğimiz ise bu düzeni yıkmak, bu saltanatı ortadan kaldırmak ve tekrar demokrasi inşa etmek Türkiye’deki en önceliğimiz bu.” şeklinde konuştu.

Ordu Yenimahalle muhtarı Elvan Bektaş kendisini ziyarette bulunan Türkiye işçi partisi ile ilgili olarak; ziyarette bulunmalarının kendisini memnun ettiğini, siyasi partilerimizin muhtarlarımızı ziyaret etmesinin önemli ve sevindirici olduğunu söyledi. Türk siyasetinde muhtarların önemli bir miheng taşı olduğunu belirten bektaş siyasi partilerimizin bunun farkında olması bizim için gerçekten önemli dedi.

 

 

 

 

 




Anahtar Kelimeler : TİP, SAHAYA, ÇIKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler