HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 17:28

İYİ'LER BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

İyi Parti Ordu Milletvekili Adayları, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldiler.
İYİ'LER BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

HABER: KÜBRA ÇAKIR


İyi Parti Ordu Milletvekili Adayları, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldiler.


İyi Parti Ordu Milletvekili Adayları İdris Naim Şahin, Onur Şahin, Çiğdem Çelenk Karakaya, Murat Vardal, Ebru Avcı Başaran ve Feyza Nur Yalçın Öner kahvaltı programı düzenleyerek basın mensupları ile bir araya geldiler. Kahvaltı sonrasında milletvekili adayları tek tek konuşma gerçekleştirdi.


İyi Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili Adayı İdris Naim Şahin, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak; çalışanın mutlu olduğu, işsizliğin işe kavuştuğu bir dönemin yaklaştığının vurgusunu yaptı.


İdris Naim Şahin konuşmasının devamında: “Bugün güzel bir gün, özel bir gün. Bu vesileyle sizlerle birlikte beldenizle değerli aday arkadaşlarımızı Feyza Hanım'dan, Onur Bey kardeşime kadar bir kez daha tanıma, bir kez daha dinleme imkânını bulduk. Zamanın elverdiği ölçüde arkadaşlarımız son derece kısa ama hem kendileriyle hem de aşkıyla yanıp tutuştukları illerimizle ilgili düşüncelerini, hedeflerini, arzularını birbiriyle uyumlu, birbirimizle uyumlu şekilde paylaştılar. Kendilerine bir kez daha müsaadenizle teşekkür ediyorum ve sözün başında en sonunda da söyleyeceğim sözü baştan söyleyeyim. Onlarla Ordu’muzun gurur duyduğunu biliyorum ama bir Ordulu olarak ben de bu takımla bu ekiple gurur duyuyorum değerli arkadaşlarım. Hem bendeniz hem de bizim Feyza Hanım'dan, Çiğdem Hanım'a, Onur Bey'den Murat Bey'e Ebru Hanım'a kadar, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, parti yöneticilerimizin hepsi dahil diğer partilerin yapmaya çalıştığının daha iyisini yaparak, adımıza uygun yaparak, belde belde, mahalle mahalle, sokak sokak, ilçe ilçe Ordu'muzu 17 Nisan tarihinden itibaren bugüne kadar geride bıraktığımız yani bir pazartesiden ikinci pazartesi bugün itibariyle 15 günlük süre içerisinde tam saha dolanarak, hem coğrafyamızı, hem insanımızı görerek, dinleyerek bugüne geldik. Bugün itibariyle hepimiz tespitlerimizi, sorunlarınızı bir noktaya getirip birleştirdik. Sahada insanımızı gördük, dinledik, dinlemeden sahamızda, coğrafyamızda var olan bazı hoş olmayan tabloları, manzaraları gördük. Neleri gördük? Kendiliğimizde, söylenmeyen sorunlar var maksat gezmek değil, bakmak da değil, görmektir önemli olan. Dinlemektir önemli olan. Sahada sahipsiz, sahiplenenleri gördük, mutlu olduk ama sahipsiz himayeye muhtaç sokak hayvanlarını gördük. Kaderine terk edilmiş o canları gördük. Kirli köşeleri gördük, temizlenmeyen sahilleri, kirli dereleri gördük ve Ordu’muzun sorunlarını tek tek tespit edip birleştirdiğimizde sizlerle paylaşacağımız ana sorun başlıklarını birlikte tespit ettik döndük, geldik, geceleri saat 10-11-12’de buluştuk. Onur Bey sen ne gördün, ne duydun? Çiğdem Hanım, nereden ne söylendi? Bütün bunları bir araya getirerek coğrafya boyutundan konu başlıklarına taşıdık. Bugün Müsaade ederseniz sizlerle sahada insanımız ne düşünüyor, ne diyorduktan önce insanımız ne bekliyor, neleri istiyor, siyasetçiden sorusuna cevap olarak Ordu'muzda en önemli sorun maalesef hala ulaşım sorunu. Yollar sorunu, yol sorunu demiyorum İkizce'den Ordu Altınordu'ya kadar Mesudiye'ye kadar başlanmış ama bir bayrak rüzgar bekliyor şiirinde olduğu gibi. Başlangıç götürülemeyen, yürütülemeyen haline kendi haline terk edilmiş birçok yolumuz var. Fatsa'dan devam eden Kumru-Korgan-Niksar bağlantı yolu bekliyor bir kurtarıcı bir takipçi bekliyor. Altınordu'dan Gölköy Gürgentepe, Mesudiye. Çambaşı yolu Gülyalı tarafından bütün bu yollar, ana yollar, tarihi yollar artık bir güçlü ekibi bekliyor. Bir ortak akılı bekliyor.” Açıklamalarında bulundu.


Fındığı makam odalarında kavrulmuş bir yemiş olarak tanımıyor…


İyi Parti Ordu 2. Sıra Milletvekili Adayı Onur Şahin, açıklamasında: “Ordu’nun en önemli ürünü olan fındığı bazıları gibi makam odalarında kavrulmuş bir yemiş olarak tanımayan onun toplamasından patoza verilmesine, harmanda çeç haline getirilmesinden satılmasına, satıldıktan sonra tüm problemleri ile ilgili çözümlere yıllarını vermiş. Bu konu da Ordu Ziraat Odası Başkanlığı ve tüm Ordu’daki ilçelerin ilçe Ziraat Odası Başkanlıkları ve daha da önemlisi 6 yıl iki dönem üst üste Ulusal Fındık Konseyi Başkan Vekilliği yaparak bu 3 görevi aynı anda gerçekleştiren tek kişi olarak Ordu’da yaşayan bir evladı İYİ Parti listelerinden aday gösterilmesinde Ordu’nun Milletvekili adaylarında aramış olduğu en büyük özelliğinin parti listemize yansıdığına inanıyorum.”ifadelerini kullandı.


Parti içerisinde alınan görevler siyasetle değil halkla karşı karşıya getirdi…


İyi Parti Ordu 3. Sıra Milletvekili Adayı Çiğdem Çelenk Karakaya, açıklamasında: “Partimizin kurulduğu günden bu yana 6 yıldır İYİ Parti’de siyaset yapmaktayım. Çeşitli kademelerde görev aldım. Devamında şunu söylemek istiyorum parti içerisinde aldığımız görevler bizi siyasetle değil halk ile karşı karşıya gelmeyi ön gördü ve her yerde halkımız ile kucak kucağa olduk bir birimize sarıldık. Özellikle kadınlarımızı dinlemeye başladık. Son dönemlerde gezdiğimiz her yerde bize şuna inandırdı kadınlarımız ve gençlerimiz özellikle bu siyasetin, bu Türkiye’nin bu ülkenin kaderini değiştirecek. Çünkü her yerde kadınlarımızın feryadını duyduk. Cebimize iliştirdiği kağıdı gördük. Yarıma ihtiyacımız var dediğini duyduk dolayısıyla ben bir kadın olarak bir anne olarak annelerimizin ve kadınlarımızın feryatlarına sessiz kalamazdım. Zaten siyasete giriş sebebimiz de aşağı yukarı buydu. Toplumda gizli bir sancı vardı ama yavaş yavaş ortaya çıkan sorunlarımız var. İşte bu sorunlara dur demek için yollardayız.”ifadelerine yer verdi.


Hayat pahalılığı ve derin bir yoksulluk…


İyi Parti Ordu 4. Sıra Milletvekili Adayı Murat Vardal, açıklamasında: “3 yıldan beri İYİ Parti’de siyaset yapmaktayım. Ekonomimiz bildiğiniz gibi çok kötü bu ucube sistemin bizi getirmiş olduğu noktadan şuan inanılmaz bir hayat pahalılığı ve derin bir yoksulluk var. Bunların hepsini 14 Mayıs’ta değiştireceğiz 15 Mayıs sabahı yepyeni çok güzel bir Türkiye ile uyanacağız” şeklinde konuştu.


Ülkenin aydınlığa ulaşması için çalışılıyor…


İyi Parti Ordu 5. Sıra Milletvekili Adayı Ebru Avcı Başaran ise açıklamasında: “2020 yılından bu yana İYİ’ler Ordusu’na katıldım. Onlar ile birlikte Türkiye’de daha parlak güneşlerin doğması ülkenin aydınlığa ulaşması için çalışıyorum. Hepimizin gayreti memleket sevdası özelinde de Ordu sevdası. Hep birlikte Ordu’ya ülkemizi adaleti, liyakati getirmek için çaba sarf ediyoruz. Yollardayız emek veriyoruz dediğimiz gibi gayretlerimiz, çabalarımız sizlerin sayesinde çok daha kıymetli” ifadelerini kullandı.


İyiliğe kavuşacağımız 15 Mayıs sabahı…


Son olarak İyi Parti Ordu 6. Sıra Milletvekili Adayı Feyza Nur Yalçın Öner yaptığı açıklamasında “2020 yılından itibaren İYİ Parti Altınordu Gençlik Kolları Başkanı olarak görevime devam etmekteyim. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen kıymetli il başkanım, ilçe başkanlarım ve bizi yalnız bırakmayan tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Ülkemizin bu zor günlerinde kurtuluşa ereceğini düşündüğümüz, iyiliğe kavuşacağımız bir 14 Mayıs akşamı hatta 15 Mayıs sabahı diliyorum” ifadelerine yer verdi.




Anahtar Kelimeler : İYİ'LER, BASINLA, KAHVALTIDA, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler