HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Nisan 2023 Pazar Saat: 19:03

MAHMUT ÖZER GÜLYALI'DA

Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı Mahmut Özer, bugün Gülyalı İlçesini ziyarette bulundu.
MAHMUT ÖZER GÜLYALI'DA

HABER: KÜBRA ÇAKIR


Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı Mahmut  Özer, bugün Gülyalı İlçesini ziyarette bulundu.

 

Ziyareti esnasında basın açıklamasında bulunan Mahmut Özer, sadece eğitim alanında değil diğer alanlarda da Ordu’nun sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirtti.

 

Bakan Mahmut Özer: “Geçtiğimiz gün baktığımda 45 tane madde yazmışız. 10 gün içerisinde 45 tane maddeyle Ordu’da ciddi bir yol almışız. Milyarlarca yatırımı veya bekleyen yatırımları hızlandırma babında Ordumuza çok önemli katkı vermekteyiz. Gerek milletvekillerimiz, gerekse belediye başkanlarımız gece gündüz demeden çalışıyorlar. Biz de bu süreçte tüm arkadaşlarımızla birlikte inşallah sizlere destek olmak için elimizden gelen çabayı sar edeceğiz.” Şeklinde konuştu.


Perşembe ve Gülyalı ilçelerinin problemi olan, Mendirek problemini Ulaştırma Bakanı ile görüşüp en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını belirten Bakan Mahmut Özer: “14 Mayıs’a kadar tamam dediğim her şeyi ya başlatacağım, ya parasını getireceğim ya da süreci başlatacağım. Ben Allah’a şükrediyorum şu zamana kadar tamam deyip de yapmadığım hiçbir şey yok. Sayın Cumhurbaşkanımız bize çok güveniyor. Bize destek veriyor. En büyük bütçe bizde. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en yüksek bütçe eğitimdedir. Rahat bir şekilde Ordu’muzu ve diğer illerimize yatırımlar yapacağımıza inanıyoruz. İnşallah tamam olduğu zaman tamam diyeceğiz. Halkımıza destek olacağız.” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : MAHMUT, ÖZER, GÜLYALI'DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler