HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Nisan 2023 Çarşamba Saat: 17:46

“SEÇİM ZAMANI ORTAYA ÇIKANLARA PRİM VERMEYİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. sıra Ordu milletvekili aday Naci Şanlıtürk seçim çalışmaları kapsamında Korgan Tepealan ve Kumru ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
“SEÇİM ZAMANI ORTAYA ÇIKANLARA PRİM VERMEYİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. sıra Ordu milletvekili aday Naci Şanlıtürk seçim çalışmaları kapsamında Korgan Tepealan ve Kumru ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Miting konuşmalarında üç senedir sahalarda çalıştığını belirten Şanlıtürk, yoğun olarak gerçekleştirdiği ilçe programı kapsamında 19 ilçe ve 3 beldesini ziyaret ettiklerini belirterek Millet İttifakına yüklendi. Şanlıtürk, rotası kandil olanların Türkiye’ye yön vermesi mümkün değil diyerek Tepealan ve Kumrululara çağrıda bulundu.

 “KARABATAK GİBİ SEÇİM ZAMANI ORTAYA ÇIKANLARA PRİM VERMEYİN”

Yoğun çalışmaların devam ettiğini belirten Milletvekili adayı Şanlıtürk, "14 Mayıs 2023 seçimlerine kadar uyku haram. Sahadayız, çalışıyoruz. Biz 3 senedir diyoruz ya hep; cenazede biz varız, düğünde biz varız, elemde biz varız, kederde biz varız, yasta biz varız, bayramda biz varız. Bugün de yine biz varız. Karabatak gibi seçim zamanı ortaya çıkanlara kimse pirim vermesin. Ordu’nun yerli ve milli çocuklarına destek vereceğiz” dedi.

“HEDEFLEDİĞİMİZ SONUCU İNŞALLAH ALACAĞIZ”

 Yoğun bir şekilde ilçe ilçe gezdiklerini sözlerine ekleyen Şanlıtürk; “Sahayı boş bırakmıyoruz. Hedeflediğimiz sonucu alırız inşallah bizim ilk hedefimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oy ile 13. Cumhurbaşkanı olması için çalışacağız. Ordunun 19 ilçesini ziyaret edeceğiz. Kapanan eski belde belediyeleri var oraları da ziyaret edeceğiz. İki tane büyük seçim otobüsümüz var. Bütün adaylarımız ile birlikte teşkilat ve esnaflarımızı geziyoruz. İlçelerimiz de bizler de bu süreci yoğun bir şekilde geçireceğiz çalınmadık kapı öpülmedik el bırakmayacağız” diye konuştu.

 “ROTASI KANDİL OLANLARIN YÖN ÇİZMESİ MÜMKÜN DEĞİL”

Şanlıtürk sözlerine şunları ekledi: “Rotası kandil olanların Türkiye’ye yön çizmeleri mümkün değil, Türkiye’nin hedeflerini anlamaları da mümkün değil. PKK ve PYD ile kol kola bir siyaset üretmeye çalışıyorlar. Vatandaşımız sahada da tepkisini gösteriyor. Cumhur ittifakı olarak uyanık olacağız Ordu’da 6-0 yapmamız lazım yeni bir anayasa yapılacak. Sayın Genel Başkanımız bu konuyla alakalı gerekli olan tüm açıklamaları yapıyor. Cumhur ittifakı olarak genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli açık hava toplantıları kapsamında il il gezecek ve bir günde 2 miting yaptığı yerler olacak. Bu kapsamda Ordu’da 11 Mayıs Perşembe günü saat 13:00’de Devlet Bahçeli ’nin de katılacağı oldukça kalabalık bir miting yapacağız. Şimdiden hepinizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler